Istarski kampovi koji će vas rado ugostiti na ljetovanju s kućnim ljubimcem

Planiranje godišnjeg odmora za neke je proces koji traje mjesecima unaprijed. Traženje savršene lokacije, smještaja i prijevoznog sredstva… Dok je za druge idealna vizija putovanja na more odlazak u neki kamp u prirodi ili uz more, daleko od gradske vreve. Potražnja za kampovima iz godine u godinu raste, a ponude zaista ne nedostaje. No putujete li s ljubimce, znate li koji kampovi su pet friendly? Većinom je riječ o kampovima s mobilnim kućicama koje pružaju komfor na razini hotela. U nastavku donosimo najpopularnijih koji se nalaze na Jadranu i rado će vas ugostiti s ljubimcem.

Kampovi za odmor u Istri

Sunflower camping smjestio se na zapadnom dijelu Istre. Kompleks je upotpunjen s čak dvadeset i tri drvena ‘glamping šatora’. Buđenje među krošnjama savršena je vizija relaksacije tik uz more, a još ako vam je u blizini i omiljeni mezimac – ljeto ne može biti bolje. Još jedan dragulj nalazi se nadomak Umaga s mobilnim kućicama unutar kampa s četiri zvjezdice. Park Umag Mobile Homes rado će vas ugostiti sa životinjama. Centar grada udaljen je tridesetak minuta vožnje biciklom. Osim kućica unutar kampa se nalaze i popularni šatori za sve one koji svoj odmor zamišljaju u malo robinzonskom stilu.

Park Umag Mobile Homes

Mobilne kućice za godišnji iz snova

Općina Bale obogatila je svoju turističku ponudu raskošnim kampom Mon Perin. Na zapadnoj obali istarskog poluotoka smjestili su se brojni kampovi, a ovaj zaista pruža nezaboravan doživljaj prirode. Idealno je mjesto za sportske aktivnosti, trčanje ili romantične šetnje te uživanje u hladovini borove šume. Prostrane zelene parcele prava su poslastica za ljubimce koji žele neometano trčkarati i igrati se dok vi uživate na ležaljci s knjigom u ruci.

Mon Perin

Još jedan biser u blizini Rovinja gdje ćete uživati u bezbrižnom odmoru s četveronožnim prijateljem je Polari Mobile Homes. Kampovi u Istri nalaze se na mjestima gdje prirodno okruženje ‘odradi posao’, a ovaj kamp cijelu priču je još obogatio luksuznim jedinicama s bazenom ili bez. Mobilne drvene kućice razmještene su unutar kampa na dovoljnoj udaljenosti jedna od druge pa će privatnost biti zagarantirana.

Polari Mobile Homes

Foto: Unsplash, Park Umag Mobile Homes, Camping Mon Perin, Maistra camping

0