Ovdje se želimo odmarati ovog ljeta

Sagrađena na jedinstvenoj lokaciji, posred prirodnog okruženja, no blizu centra grada Pule, vila Julija ističe se modernim dizajnom kojim dominira kombinacija ‘grubih’, no privlačnih prirodnih materijala – stakla, kamena i drva.

8 Tmp5 web

5 MP pogled na bazen web

Interijerom dominiraju kameni zidovi te kombinacija crnih i bijelih podova i stropova u kupaonicama i spavaćim sobama. Namještaj  se bojom savršeno uklopio u zadani interijer tako da interijer izgleda besprijekorno. Ova pulska vila dolazi s bazenom ispred skromnog, no šarmantnog malog vinograda.

3 MP ext 1 web

4 MP ext 2 web

Oko bazena postavljene su udobne ležaljke kako bi doživljaj bio potpun. Iako boravak u ovakvoj vili može omogućiti gostima potpuni mir i opuštanje od ostatka svijeta, brzi internet gostu omogućava dostupnost informacijama kada god poželi.

6 NP dnevni n2 web

2 MP dnevni n web

Vila ima 5 spavaćih soba s odgovarajućim kupaonicama, kuhinju, terasu,blagavaonicu i dnevni boravak koji također može postati spavaonica za dvoje ako situacija to zahtjeva.

11 Tmp14 web

12 Tmp25 web

Kuća je sagrađena 1890. godine i posve je renovirana 2013. godine s dodanim pogodnostima boravka kao što su sauna, finska sauna, igralište i grijani bazen. Više o samoj vili i mogućnostima boravka potražite na lrossa.com.

13 Tmp26 web

10 Tmp7 web

9 Tmp6 web

1 MP bazen web

0