Journal adventski kalendar: Inuikii čizme
Journal adventski kalendar: Inuikii čizme

Journal adventski kalendar: Inuikii čizme

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a darovi taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je već poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Paramount Inuikii čizme

Švicarski brend Inuikii spojio je funkcionalnost i atraktivan izgled u čizmici koja već niz zimskih sezona ne silazi s modnog trona. Udobne, tople i vodootporne, Inuikii čizmice ručno su izrađene od visokokvalitetnih materijala koji će grijati vaša stopala svaki dan. Nova kolekcija nudi pregršt modela dizajniranih u hit bojama i to od nude nijansi, od kojih je posebno neodoljiva nova Macaroon boja u wedge verziji modela, pa sve do tamnozelene i neutralne sive. Izaberite svog Inuikii modnog favorita u Paramount trgovinama ili Paramount web-trgovini i dočekajte blagdane sa stilom.

Journal x Paramount Inuikii čizme

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s Inuikii čizmama, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @paramount_store_ Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 7. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnike te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Sretna dobitnica je @ezgetamarija.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Foto: Sanja Jagatić

Uređenje: JS Atelier

Učitati još
Zatvori