Nova Zara Home jesenska kolekcija prožeta je ultimativnim cozy osjećajem
Nova Zara Home jesenska kolekcija prožeta je ultimativnim cozy osjećajem

Nova Zara Home jesenska kolekcija prožeta
je ultimativnim cozy osjećajem

Od početka jeseni dijeli nas svega nekoliko dana. Ako se nas pita, jesen je jedno od najljepših godišnjih doba, a jesen u rujnu ima poseban osjećaj. Rujan je i dalje dovoljno topao za layering omiljene ljetne odjeće, sunce nas i dalje grije, a opet nismo u periodu gorućih ljetnih vrućina. Točnije u rujnu se opraštamo s ljetom, a dočekujemo jesen, a nova Zara Home kolekcija upravo je ovom temom prožeta.

Nova Zara Home kolekcija s kojom se opraštamo od ljeta

Zara Home kolekcije jedne su nam od najdražih, a njihova posljednja kolekcija oda je kraju ljeta. Kraj ljeta i početak jeseni sama je srž ove kolekcije. Naziva ‘Early Autumn’, nova Zara Home kolekcija prožeta je čistim linijama i prostorima koji donose mir. Kreiranje mirne oaze vjerojatno je jedna od glavnih sastavnica svakog doma. Oaza u koju možete doći nakon cijelog dana, opustiti se i uživati. Upravo je taj osjećaj prožet svim slikama nove Zara Home kolekcije.

U kolekciji možete pronaći stvari za uređenje doma poput vaza, lampi i kuhinjskog posuđa. Također, možete pronaći i divne lanene posteljine koje dolaze u pravim jesenskim bojama. Osim posteljina tu su i deke koje će upotpuniti svaku prostoriju i u nju unijeti onaj cozy osjećaj koji svi obožavamo. Cijelu kolekciju potražite na Zara Home stranici.

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori