Fascinantni hrvatski hotel koji se već godinama nalazi na popisima najljepših u svijetu
Fascinantni hrvatski hotel koji se već godinama nalazi na popisima najljepših u svijetu

Fascinantni hrvatski hotel koji se već godinama nalazi na popisima najljepših u svijetu

Luxury Travel Intelligence na svoju je godišnju listu najluksuznijih hotela na svijetu za 2021. uvrstio i Hrvatsku. Na visokom desetom mjestu našla se Villa Nai 3.3, vrhunska luksuzna vila na Dugom otoku. Nakon rigoroznih procesa ocjenjivanja, skupina iskusnih putničkih i hoteljerskih stručnjaka prestižnim je priznanjem potvrdila da je Villa Nai 3.3 nadmašila brojne konkurente. Godine 2023. Villa je osvojila i prestižnu nagradu BIG SEE Tourism Design Award, a našla se i na brojnim popisima prestižnih časopisa.

Villa Nai 3.3, foto web (2)

Arhitektonsko čudo na Dugom otoku

Na Dugom otoku smjestio se luksuzni hotel s jedinstvenim konceptom koji već na prvi pogled ostavlja bez daha. Nazvan Villa Nai 3.3, ovaj luksuzni eko smještaj nalazi se u stoljetnom ekološkom masliniku, čije je idejno rješenje izradio poznati arhitekt Nikola Bašić, koji je uspio postići da se Villa ne nameće prirodi, već je prihvaća i prilagođava joj se. Prateći izohipsu terena, tako je nastao objekt neobične geometrije koji se sastoji od smještajnih jedinica za goste, prostora za proizvodnju maslinovog ulja i kušaonice.

Villa Nai 3.3, foto web (11)

U izgradnji je korišten kamen iz iskopa za proizvodnju betona i kamena obloga, a pazilo se doslovno na svaki detalj. Koristeći se materijalom iz iskopa nije se povećavala emisija ugljikova dioksida, a hotel je projektiran tako da zadovoljava energetski standard A+.

Villa Nai 3.3, foto web (3)

Villa Nai 3.3 raspolaže s osam smještajnih jedinica za goste – pet delux soba i tri delux suiteva, koji ukupno mogu primiti 16 osoba. Svaka jedinica ima izlaz na terasu i jedinstveni interijer uređen u skladu s prirodom. Vanjski infinity bazen, unutarnji bazen, wellness i spa-zona sa saunama i tretmanima baziranim na proizvodima iz maslinika samo su dio dodatnog sadržaja u sklopu hotela.

Villa Nai 3.3, foto web (7)
Villa Nai 3.3, foto web (6)
Villa Nai 3.3, foto web (5)
Villa Nai 3.3, foto web (9)
Villa Nai 3.3, foto web (8)
Villa Nai 3.3, foto web (10)

Gosti ovdje mogu uživati i u gastronomskoj ponudi. À la carte doručak uključen je u cijenu smještaja, a u ponudi su i jela restorana Grotta 11.000 te fine dining restorana 3.3, koji poslužuju samo najbolje s otočkih farmi te iz dubine mora.

Villa Nai 3.3, foto web (1)
Villa Nai 3.3, foto web (4)

Villa Nai 3.3 član je The Leading Hotels of the World, grupacije koja predstavlja više od 400 najuglednijih hotela svijeta, diljem 80 zemalja. Kako ovaj jedinstveni hotel u Hrvatskoj izgleda, provjerite na fotografijama koje vam donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori