Kako izgleda vila na Visu u kojoj je odsjela ekipa filma Mamma Mia

Kako izgleda vila na Visu u kojoj je
odsjela ekipa filma Mamma Mia

vis mamma mia 00014

Ekipa filma Mamma Mia! Here We Go Again

Pratili smo glumačku ekipu i zvijezde nastavka popularnog mjuzikla Mamma Mia! Here We Go Again na Jadranu – što su radili, gdje su bili i kako su se zabavljali. Tih nešto manje od mjesec dana društvene mreže vrvjele su njihovim objavama i dijeljenjem oduševljenja naše obale, gastronomskih uživanja, razgledavanja autohtonih dalmatinskih mjesta i znamenitosti.

No, jedno mjesto na otoku Visu, točnije u gradu Visu posebno je obilježeno jer je ekipa tamo i odsjela. Zabavan i čaroban boravak potpun je bio i s privlačnim smještajem u jednoj od viških vila. Vila Virgo u Visu, u naselju Kut zapravo je jako šarmantna kamena kuća koja jako decentno spaja tradicionalan dalmatinski kamen i moderno, minimalističko unutrašnje uređenje.

vis mamma mia 00002

Vila Virgo – decentan spoj tradicije i modernog

U potpunosti je 2016. godine renovirana u modernom stilu, s nizom zanimljivih detalja od drva, kamena i željeza. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak s kuhinjom, blagovaonicom i malim vrtom. Na kat, na kojem se nalaze dvije spavaće sobe, kupaonica i velika terasa, vode drvene stepenice. U blizini kuće bogata je gastronomska ponuda, niz ugodnih barova i opskrbljenih trgovina. Od kuće do mora i plaže udaljenost je samo 30-ak metara što je svakako bio benefit Mamma Mija ekipi.

O dostupnosti boravka i detaljima ponude vile možete više saznati na villas-andromeda.com, a fotografije uređenja pogledajte u nastavku…

vis mamma mia 00003

vis mamma mia 00004

vis mamma mia 00005

vis mamma mia 00006

vis mamma mia 00001

vis mamma mia 00007

vis mamma mia 00008

vis mamma mia 00009

vis mamma mia 00010

vis mamma mia 00011

vis mamma mia 00012

vis mamma mia 00013

Foto: Slavica Subotic-MacCormick

Učitati još
Zatvori