Razigran stan od 67 kvadrata u kojem je uspješno spojeno naoko nespojivo
Razigran stan od 67 kvadrata u kojem je uspješno spojeno naoko nespojivo

Razigran stan od 67 kvadrata u kojem je
uspješno spojeno naoko nespojivo

Već smo pisali o tome kako se pozdravljamo s bež estetikom u interijerima, što smo, s jedne strane, jedva dočekali. Vedre boje, zanimljivi oblici i vintage detalji vraćaju se na velika vrata, a veliku ulogu u kreiranju ugodnog prostora imaju i rasvjetna tijela. Kako ih kombinirati, pitate se? Uređenje stana ponekad može predstavljati muku, no važno je imati viziju i ideju. Pronašli smo stan koji je oličenje ugodnog prostora u kojem bismo rado boravili. Ovaj berlinski stan čisti je primjer cozy ugođaja i to samo u 67 kvadrata.

Vintage estetika

Ispunjen zanimljivim umjetničkim detaljima, keramičkim ukrasima i rasvjetnim tijelima neobičnog oblika ovaj stan odlično spaja meke linije, neutralne zemljane boje i vibrantne detalje. Blogerica Sabina na svom Instagram profilu rado dijeli fotografije svojeg stana koji nas je osvojio.

Naglasak je na detaljima koji su odlično uklopljeni u cjelinu. Sabina je ljubiteljica starinskih vintage komada namještaja, kao i kul detalja koji interijer podižu na jednu novu razinu. Njezinim stanom protežu se nježne nijanse koje unose topao, nostalgičan ugođaj u ovaj moderan interijer. No kako bi izbjegla dosadnu bež estetiku, u uređenje stana je uklopila pomno odabrane detalje koji pružaju savršenu mješavinu nostalgije i suvremenog dizajna te unose dašak vintage estetike u dom.

Prostor koji odiše svježinom i zanimljivim detaljima

Elementi i dizajn inspiriran prirodom poboljšavaju dobrobit, ističu povezanost s prirodom i bude osjećaj ugode i svježine u prostoru. Bilo da je riječ o prozorima bez zavjesa kako biste uživali u pogledu, sobnim biljkama ili pak ekološki osviještenom detalju za dom. U ovom stanu svoj dom pronašle su biljke koje savršeno spajaju interijer s eksterijerom – odnosno malenim balkonom. S prirodom pod ruku ide i svjetlost – koje u ovome stanu ne nedostaje. Osim pri rodne svjetlosti, svakako se ističu rasvjetna tijela zanimljivih oblika i dizajna.

Statement detalji poput Zicoli vintage lampe i Georges stropna lampa svakako su središnje točke ovog stana. Ono što svakako valja istaknuti jest činjenica kako ćemo ove godine izbjegavati glavna svjetla u noćnom satima, a romantična rasvjeta poput stolnih lampi igraju glavnu ulogu. Osim što stvaraju posebnu atmosferu, prostor izgleda elegantno i intimno.

Razigrana sofisticiranost

Detalji poput skulpturalnih vaza, namještaja mekih linija i osebujnih ukrasnih komada svakako su nit vodilja kada je riječ o uređenju ovog berlinskog stana. Dodaju dašak otkačenosti, a još uvijek odišu sofisticiranošću. Središte dnevnog boravka svakako je NV gallery coffee table koji se svojim zanimljivim dizajnom odlično spaja s trendi shearling foteljom koja je baš poput teddy kaputa – ugodna i meka.

Umjetnička djela

Svaki detalj u ovom stanu priča svoju priču, a posebne su svakako slike koje krase zidove. Umjetnička djela svakom prostoru dodaju jedan poseban šarm. U prostor su uklopljene bojama, kao i dizajnom te odlično oslikavaju sveukupni ugođaj. Sve u svemu, ovo je primjer stana u koji bismo se rado uselili.

Učitati još
Zatvori