Divan luster koji viđate u najljepšim interijerima na Instagramu
Divan luster koji viđate u najljepšim interijerima na Instagramu

Divan luster koji viđate u najljepšim
interijerima na Instagramu

Pronalaziti inspiraciju za uređenje doma na Instagramu ili Pinterestu, danas nije ništa neobično. Otkako postoje društvene mreže protok informacija znantno je veći i time su nam mnoge sitnice za kojima smo nekad uzdisali u magazinima postale dostupnije – ljubitelji dizajna na svojim profilima objavljuju lijepe komade namještaja ili dekora te s pratiteljima dijele informacije o brendovima.

Luster Blade brenda Georges

Tako se često dogodi i boom za neki brend – odjednom njegovi proizvodi postaju najpoželjniji, čini vam se da stalno nailazite na određeni komad, a njegova privlačnost ne jenjava. Jedan od takvih proizvoda je luster Blade brenda Georges, odnosno dizajnerice Mylène Scotto, čiji delikatni oblik cvijeta toliko lijepo funkcionira u prostoru da ste ga sigurno već i zamijetili.

Riječ je o visilici čiju žarulju okružuju nježne latice izrađene od ratana i prozračne tkanine. Latice su prilagodljive te sa svakim lusterom kreirate vlastitu igru svjetla na zidovima, a boja materijala dostupna je u raznim nijansama, od ružičaste i bijele do boje cigle ili masline. Georges također izrađuje modele s laticama u potpunosti od ratana što se uklapa u boho interijere.

Blade dolazi u 3 različite veličine odnosno promjera, a možete birati i duljinu kabela. Izgleda kao da se zaista uklapa u svaki interijer, činjenica koja mu je priskrbila epitet kultnog iako na sceni ne postoji toliko dugo.

Georges dostavlja u Hrvatsku – luster Blade možete naručiti na njihovoj stranici.

Foto: Instagram, Georges

Učitati još
Zatvori