Unesite čaroliju u svoj interijer ovim epruveticama za biljke domaćeg brenda GREEN&OUT

Unesite čaroliju u svoj interijer ovim epruveticama za biljke domaćeg brenda GREEN&OUT

Redovito pišemo o biljkama jer osim što je neprocjenjivo gledati ih kako rastu i uspijevaju našim trudom, savršeno nam se uklapaju u interijer i redovito čiste naš zrak. GREEN&OUT je brend inspiriran magičnim svijetom bilja čiji će vam proizvodi pomoći da postanete alkemičari svog malog vrta i unesete čaroliju u interijer svog doma. Pogledajte članove GREEN&OUT obitelji i izaberite one koji vam najviše odgovaraju.

https://www.instagram.com/p/CEtZMXhnRhm/

GREEN&OUT za čaroliju u vašem interijeru

Osim što o biljkama trebamo pravilno brinuti i smjestiti ih na dobru poziciju u stanu kako nam ne bi otkazale poslušnost, nerijetko nam je bitna praktičnost i estetika teglica i posuda u kojima ih držimo. Redovito pišemo o različitim brendovima koji se brinu za funkcionalnost i estetiku posuda, teglica i vaza u kojima držimo biljke, a sada smo ponovo naišli na domaće kreativce koji nude zanimljiva dizajnerska rješenja.

Magični alati za uzgoj bilja

Znate li da brojne biljke koje imate kod kuće mogu rasti i razvijati se samo u vodi? Jednostavno odrežete manji dio biljke, stavite ju u vodu i mala reznica biljke pustila je korijen i spremna je za daljnji rast. U današnja vremena kada nam je priroda izuzetno potrebna, a vremena imamo sve manje, uzgoj bilja u vodi zvučni jednostavno i zanimljivo, zar ne? GREEN&OUT proizvodi su upravo vaši magični alati za jednostavan uzgoj bilja u vodi i unošenje biljne čarolije u vaš interijer. Krenite zajedno s njima na ovo biljno magično putovanje…

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori