Divan novosadski stan koji izgleda kao s Pinteresta
Divan novosadski stan koji izgleda kao s Pinteresta

Divan novosadski stan koji
izgleda kao s Pinteresta

Poznata srpska influencerica Una Krlić ljetos je pokrenula vlastiti brend kupaćih kostima SABBA, koji donosi niz badića u veselim ljetnim bojama. Između ostalog, Una Krlić ima odličan ukus kada je u pitanju dizajn interijera i baš zato nam je ovaj set fotografija zapeo za oko. Posebice zato što je to životni prostor koji odiše toplim minimalizmom i elegancijom.

Udoban i funkcionalan s modernim elementima i detaljima, ovaj ugodan dom ostavlja neizbrisiv prvi dojam prilikom samog ulaska. Djeluje toliko udobno da iz njega ne bismo izlazili satima. Kako bi nekome tko također sređuje stan možda olakšala sam proces i uputila ga na prave adrese, Una je pokazala kako izgleda prostrani dnevni boravak, kuhinja, spavaća soba i hodnik.

Impresivna interijerska priča

Una je na svom Instagram profilu otkrila da su ona i njen tim u prethodnih godinu dana uložili ogromnu ljubav i energiju. Najveća zasluga ide arhitektu Filipu Raškoviću koji je Unine želje genijalno osmislio i nacrtao. U svemu ga je ispratio TODI Dizajn koji je svaki detalj razradio i bolje nego što je zamislila, od stola do ormara, kuhinje, komoda, itd.

Naglasak je bio na udobnosti i umirujućem ambijentu, a ti elementi postignuti su upotrebom prirodnih materijala, boja i oblika. Mramor za blagovaonski stol, koža u boji konjaka za stolice, drvo u natur hrast boji, staklena pregrada ka kuhinji, samo su neki od elemenata koji kroje ovu zbilja impresivnu interijersku priču.

Oštre linije i pravilan raspored u osnovi stana ublažene su upotrebom namještaja koji ima oblu formu. Modularna sofa, okrugli custom made stol i luster odaju utisak lakoće i prozračnosti. Stan dodatno krasi prirodna svjetlost koja je ključ za sretan i lijep životni prostor.

Work of art

Baza ovog doma definitivno je bež boja. Ovisno od prostorije u kojoj se nalazi poprima različitu nijansu. Rezultat je koloritno izbalansiran prostor, koji pažnju plijeni dinamikom tekstura. Sve je dodatno naglašeno malim skulpturama koje osiguravaju umjetnički vibe i upotpunjuju interijer.

Ti detalji u vidu skulptura, asesoara i umjetničkih djela pažljivo su birani kako bi stanu dali osobni pečat. Dom je tako postao mjesto pokreta, koje se vremenom mijenja, prilagođava i prati svakodnevicu svojih ukućana.

Foto: Mihajlo Čkovrić

Učitati još
Zatvori