Šalice domaćih kreativaca s božićnim motivima iz kojih ćemo rado piti omiljene tople napitke
Šalice domaćih kreativaca s božićnim motivima iz kojih ćemo rado piti omiljene tople napitke

Šalice domaćih kreativaca s božićnim motivima iz kojih ćemo rado piti omiljene tople napitke

S početkom prosinca svi smo već u blagdanskom raspoloženju i većina nas već lagano počinje razmišljati o dekoraciji doma i blagdanskog stola. Božićni detalji i ukrasi nesumnjivo unose božićni duh koji toliko volimo i zbog kojeg se za vrijeme božićnih blagdana osjećamo svečano.

Iako oni najveći entuzijasti s ukrašavanjem počinju već u studenom, ima i onih koji to čine u posljednji trenutak. Kako ne biste sve ostavili za zadnji čas dobro je pripremiti se na vrijeme i osigurati željene dekoracije.

iStock

Božićni detalji

Budući da Božić vežemo uz tradiciju, dekoracije koje biramo najčešće odišu sentimentom. Međutim, ponekad poželimo svoj dom ukrasiti novim blagdanskim detaljima. Dom je ipak mjesto na kojem ćete ugostiti obitelj, prijatelje i drage ljude.

Okupljanje najmilijih oko blagdanskog stola, razmjenjivanje poklona te fine gastro delicije i napici samo su neki od razloga zbog kojih je božićno razdoblje toliko posebno. Od ukusnih slastica, čuvene sarme i francuske salate, toplog kakaa ili vruće čokolade pa do čaja i kuhanog vina, ove zimske delicije blagdane čine još ljepšima.

iStock

Šalice i tanjurići koji će se odlično uklopiti u blagdanski ambijent

Da bi doživljaj bio još bolji, tu su božićne šalice s preslatkim blagdanskim motivima. Kako biste blagdanski stol pretvorili u pravu božićnu bajku, ne treba vam previše dekoracija. Uz šalice svakako odlično idu tanjurići. Važni su samo upečatljivi detalji kojima ćete unijeti božićni ugođaj.

Ovoga puta zapele su nam za oko unikatne božićne šalice i tanjurići naših kreativaca, koji su ujedno odlična ideja za unikatan božićni poklon. Šalice i tanjuriće od keramike krase upečatljivi božićni detalji poput božikovine, orašara, imele, soba, drvca. Kako biste na vrijeme obnovili svoju kolekciju božićnih dekorativnih materijala, pronašli smo super inspiracije.

Annika.

Keramičke šalice s božićnim motivima

Božićna kolekcija odiše toplim, blagdanskim bojama kao što su crvena i zelena koja će se sjajno uklopiti u svaki blagdanski stol. Osim stola, odlično će stajati i na policama gdje će izgledati poput pravih božićnih ukrasa.

KraKle Ceramics

ChiaCups Studio

DAINESI STUDIO ceramics

Petra Ceramics

Japa design

Božićni lončić koji podsjeća na djetinjstvo

Na kraju krajeva, ima li ljepšeg osjećaja od gledanja kultnih božićnih filmova, umotani u dekicu, dok u pozadini svjetlucaju lampice i miriši bor, a vi pijete svoj omiljeni topli napitak iz prave božićne šalice.

Sam pogled na ove božićne lončiće vraća nas u djetinjstvo kad smo uživali na zimskim praznicima kod bake. Nakon igranja sa susjedima, sanjkanja i grudanja, dočekala bi nas šalica toplog kakaa i bakine priče.

Issa

Učitati još
Zatvori