Chia Cups uskoro izbacuje predivne božićne šalice
Chia Cups uskoro izbacuje predivne božićne šalice

Chia Cups uskoro izbacuje
predivne božićne šalice

Ispijanje kave ili čaja većini nas je prvo što napravimo kako bismo započeli dan. Ako ne tijekom tjedna kada se većinom žurimo na posao, onda barem vikendom iskoristimo vrijeme za sebe ili za druženje s najdražima uz omiljeni napitak. Međutim, omiljeni rituali postaju još posebniji kada svoj prvi topli napitak ispijamo iz unikatnih šalica.

Najšarmantnije šalice

Svatko ima svog favorita, a mi se ne odvajamo od preslatkih keramičkih Chia Cups šalica. Iza njih stoji kreativna Filipa Sorko koju smo imali priliku upoznati u kulinarskom showu Tri, dva, jedan – kuhaj! gdje je sa sestričnom odnijela pobjedu u trećoj sezoni emisije. Svoju je kreativnost prenijela i na izradu šalica s točkicama i s pozlaćenim ručkicama koje su odmah osvojile Instagram.

Osim šarmantnog dizajna, šalice su pravi unikat. Naime, svaka od njih je drugačija. Nijedna nije iste veličine, niti istog dizajna, a razlikuju se i po veličini ručkica, što im daje posebnu vrijednost. Tako se ove šalice, osim dizajnom, odlikuju i unikatnim ručnim radom što im daje na kvaliteti i jedinstvenosti.

Hladno vrijeme i topli napitak

Kako dani polako odmiču, postaju sve kraći, hladniji – sve se više nazire Božićni duh. Moramo priznati kako smo jedni od onih koji već počinju razmišljati o ukrasima, lampicama i svemu što vežemo uz predivne blagdanske dane. U potrazi za najslađim božićnim detaljima, naišli smo na blagdansku kolekciju Chia Cups šalice.

Naša jutarnji rituali od sada postaju još čarobniji. Naime, i ovih blagdana imat ćemo priliku uživati još više u omiljenom toplom napitku i to iz šalica koje s nestrpljenjem iščekujemo. Predivne keramičke šalice s božićnim motivima savršeno će se uklopiti u ostatak blagdanskog stola, kao i u kombinaciji s toplom dekicom i omiljenim božićnim filmovima.

Božićne Chia Cups

Božićne Chia Cups prošle su godine također izazvale pravu pomutnju i brzo su se rasprodale. Čini se kako bi se i ove godine mogao ponoviti sličan scenarij, pa je krenulo i lagano odbrojavanje do dana kada će biti dostupne na webshopu. Šalice ukrašene božićnim vijencima i crvenim mašnama, imelama, grančicama smreke te toplim zlatnim detaljima izgledaju neodoljivo. Stoga jedva čekamo nabaviti svoj primjerak.

Treću godinu zaredom imat ćemo prilike kupiti najšarmantnije blagdanske šalice s božićnim motivima, a u prodaji dolaze 15. listopada. Kako stoji na stranici, božićne će šalice biti dostupne u dvije veličine – L po cijeni od 250 i M po cijeni od 230 kuna, a moći će se kupiti isključivo putem webshopa.

ChiaCups šalice
ChiaCups šalice
ChiaCups šalice
ChiaCups šalice
ChiaCups šalice

Foto: Instagram, Chia Cups

Učitati još
Zatvori