Čekali smo i dočekali: Božićne Chia Cups šalice dostupne su za kupnju na webshopu
Čekali smo i dočekali: Božićne Chia Cups šalice dostupne su za kupnju na webshopu

Čekali smo i dočekali: Božićne Chia Cups šalice dostupne su za kupnju na webshopu

Ispijanje kave ili čaja većini nas je prvo što napravimo kako bismo započeli dan. Ako ne tijekom tjedna kada se većinom žurimo na posao, onda barem vikendom iskoristimo vrijeme za sebe ili za druženje s najdražima uz omiljeni napitak. Međutim, omiljeni rituali postaju još posebniji kada svoj prvi topli napitak ispijamo iz unikatnih šalica.

Najšarmantnije šalice

Svatko ima svog favorita, a mi se ne odvajamo od preslatkih keramičkih Chia Cups šalica. Iza njih stoji kreativna Filipa Sorko koju smo imali priliku upoznati u kulinarskom showu Tri, dva, jedan – kuhaj! gdje je sa sestričnom odnijela pobjedu u trećoj sezoni emisije. Svoju je kreativnost prenijela i na izradu šalica s točkicama i s pozlaćenim ručkicama koje su odmah osvojile Instagram.

Osim šarmantnog dizajna, šalice su pravi unikat. Naime, svaka od njih je drugačija. Nijedna nije iste veličine, niti istog dizajna, a razlikuju se i po veličini ručkica, što im daje posebnu vrijednost. Tako se ove šalice, osim dizajnom, odlikuju i unikatnim ručnim radom što im daje na kvaliteti i jedinstvenosti.

Hladno vrijeme i topli napitak

Kako dani polako odmiču, postaju sve kraći, hladniji – sve se više nazire Božićni duh. Moramo priznati kako smo jedni od onih koji već počinju razmišljati o ukrasima, lampicama i svemu što vežemo uz predivne blagdanske dane. U potrazi za najslađim božićnim detaljima, uvijek se posebno radujemo blagdanskoj kolekciji Chia Cups šalica.

 

Božićne Chia Cups dostupne na webshopu

Filipa je upravo na svom Instagramu objavila da su na web shopu u prodaji nove božićne Chia Cups šalice. Jako brzo se rasprodaju, tako da nemojte čekati zadnji trenutak kako biste ih nabavili.

Naša jutarnji rituali od sada postaju još čarobniji. Naime, i ovih blagdana imat ćemo priliku uživati još više u omiljenom toplom napitku i to iz šalica koje s nestrpljenjem iščekujemo. Predivne keramičke šalice s božićnim motivima savršeno će se uklopiti u ostatak blagdanskog stola, kao i u kombinaciji s toplom dekicom i omiljenim božićnim filmovima.

Božićne Chia Cups

Božićne Chia Cups prošle su godine također izazvale pravu pomutnju i brzo su se rasprodale. Čini se kako bi se i ove godine mogao ponoviti sličan scenarij. Šalice ukrašene božićnim vijencima i crvenim mašnama, imelama, grančicama smreke te toplim zlatnim detaljima izgledaju neodoljivo. Stoga jedva čekamo nabaviti svoj primjerak.

ChiaCups šalice
ChiaCups šalice
ChiaCups šalice
ChiaCups šalice
ChiaCups šalice

Foto: Instagram, Chia Cups

Učitati još
Zatvori