Pink Mamma: Očaravajući restoran s pogledom na Pariz
Pink Mamma: Očaravajući restoran s pogledom na Pariz

Pink Mamma: Očaravajući restoran
s pogledom na Pariz

Bonjour Paris! Jedan od najromantičnijih i najljepših gradova na svijetu, poznat kao grad ljubavi, svjetla, najpoznatijih znamenitosti, umjetnosti, mode, kroasana, baguettea i naravno grad Emily.  Sve su to razlozi zbog kojih je to jedan on najposjećenijih europskih gradova.

Nema gotovo ni jedne osobe koja nije zamišljala kako ispija kavu i jede kroasan s pogledom na Eiffelov toranj. Pariz je dom brojnih slastica koje ubrzavaju energiju i stavljaju smiješak na lice, samo neke od najpoznatijih su pain au chocolat, macaroni, eclairi… Nakon jutarnje doze slatkog imat ćete energije za istraživanje ovog velebnog grada. Neka vas svakako put odnese i u restorane, a posebno nam je za oko zapeo onaj u kojem će uživati svi ljubitelji talijanske kuhinje.

Restoran Pink Mama

Obožavatelji talijanske kuhinje u Parizu ne smiju zaobići popularan restoran Pink Mamma koji je postao popularan zbog svojih ukusnih jela i jedinstvene atmosfere. Na adresi 20bis, Rue de Douai smjestio se ružičasti restoran na četiri kata. Vrlo privlačnog izgleda s rustikalnim dekorom i prekrasnom terasom na krovu jasno je zašto je mamac za sve posjetitelje. Upravo zbog toga je važno da rezervirate svoje mjesto na vrijeme. Njihova prva trattoria, East Mamma, otvorena je u proljeće 2015., s tipičnim jelima. Pod zajedničkim nazivom Big Mamma restorane možete pronaći na nekoliko lokacija i u nekoliko europskih gradova.

No vratimo se na pariški Pink Mamma. Restoran se može pohvaliti s nekoliko različitih prostorija jedinstvene atmosfere. Prizemlje je osmišljeno kao talijanska taverna s velikim stolovima, velikim prozorima te ukrašena pastelnim nijansama i pločicama. Na prvom katu nalazi se moderni bar gdje možete uživati u ukusnim koktelima prije obroka. Na drugom katu je romantična prostorija s elegantnim stolovima, a na trećem se katu  nalazi prekrasna terasa s pogledom na Pariz do koje vode drvene stepenice.

Dok se penjete imate osjećaj kao da ste u galeriji. Naime zidovi su puni slika, a s velikih prozora pruža se pogled na grad, dok u pozadini svira talijanska glazba. Ovdje ćete imati osjećaj kao da ste u srcu Napulja gdje vam poslužuju ukusnu pizzu napolitanu na tipičnom talijanskom keramičkom posuđu. Želite li jesti ukusnu pizzu u tipičnom talijanskom štihu u srcu Pariza, onda je Pink Mama nezaobilazno mjesto.

Restoran s pogledom na Pariz

Pink Mamma je poznat po svojoj ukusnoj hrani koja vas transportira u jednu drugu dimenziju. Njihovo izvrsno meso i tjestenina pravi su hitovi. Naime sami uzgajaju govedo, a meso pripremaju po tradicionalnoj toskanskoj recepturi. Osim toga restoran nudi i bogati izbor vegetarijanskih jela i salata. Uz to, vinski podrum restorana ima veliki izbor francuskih vina, koji su savršeni za uparivanje s gastro delicijama.

Osim vina, Pink Mamma ima i tea time. Ovdje ćete moći predahnuti uz šalicu autentičnog čaja u pet sati, i to s talijanskim prizvukom. Idealna način da završite dan pod idiličnim staklenim krovom, okruženi zelenilom i s pogledom na Pariz.

Atmosfera u Pink Mamma je jedinstvena i nezaboravna. Restoran je vrlo moderan i trendi, ali istovremeno ima osjećaj starinskog francuskog restorana s dozom talijanskog štiha. Rustikalni namještaj i zidovi prekriveni specifičnim tapetama i zelenim biljem stvaraju vrlo topao i ugodan osjećaj.

Pink Mamma je restoran koji svakako morate posjetiti dok ste u Parizu. Uz odličnu hranu, velik izbor vina i prekrasnu atmosferu, ovaj restoran je savršeno mjesto za romantičnu večeru ili druženje s prijateljima.

Učitati još
Zatvori