Trendovi u uređenju interijera u studenom: Topla zimska oaza

Trendovi u uređenju interijera u
studenom: Topla zimska oaza

Već smo se polako prebacili iz jesenskog filma u onaj predblagdanski. Prevalili smo pola studenoga i već počinjemo razmišljati o zimskom moodu u našem interijeru. Cozy blagdansku atmosferu možete stvarati već sada jer zašto ne? Iako je svake godine sve više onih koji se bune protiv uranjenog ukrašavanja, ove godine si to nekako možemo dopustiti. Godina koja je na izmaku, bila je svakakva, u najmanju ruku neobična, izazovna i teška. Ugodite sebi i svojim najmilijima. Možete početi vrlo jednostavno – od svog doma. Mi vam donosimo nekoliko savjeta i ideja za inspiraciju.

Ugodite sebi

S obzirom na aktualnu situaciju vjerojatno se mnogi od nas neće odlučiti na raskošne blagdane i rastrošnost, barem kad je u pitanju uređenje interijera, ali to ne znači da si ne trebamo ugoditi. Takvu atmosferu možemo lako postići mirisnim svijećama, lampicama, novom jumbo dekicom, božićnom jelkom okićenom na drugačiji način ili detaljima poput adventskih vjenčića domaćih kreativaca.

Minimalizam vs kićenje

Ovisno kako ste raspoloženi ove godine trendovi u božićnim uređenjima su milostivi. Napravite to točno onako kako vama odgovara. Ako volite minimalizam – s time nikada nećete pogriješiti. Papirnate dekoracije ove godine su apsolutni hit, a oni malo vještiji mogu ih izraditi sami pa to vrlo lako može postati zabava za cijelu obitelj. Ako vam je pak dosta svega i odlučili ste ove godine staviti sve karte na stol – poigrajte se lampicama i raskošnim ukrasima. Tko kaže da lampice ne mogu biti i na prozoru, polici za knjige, boru ili radnom stolu. Inspiraciju i za jedno i drugo potražite ovdje.

Domaći kreativci

Ove godine s obzirom na cjelokupnu krizu, možete za dekoracije izabrati radove nekih od naših domaćih kreativaca. Dobit ćete jedinstvene predmete, a istovremeno podržati lokalnu poduzetničku scenu. Ovdje možete pronaći savršene vjenčiće domaćih kreativaca, obratite pažnju na zanimljive unikatne kuglice za bor ili pak posebne limited edition božićne šalice brenda Chia Cups. Ljubitelji Orašara obožavat će ovaj domaći brend i poželjeti svoj primjerak.

Cozy atmosfera za cijelu obitelj

Na kraju dana, bit blagdana je druženje s najmilijima. Stresno razdoblje u kojem se nalazimo možemo i moramo ublažiti tako da se kod kuće osjećamo najbolje – ipak ove zime doma provodimo najviše vremena. Napravite cozy atmosferu u vlastitom domu, pripremite neko fino blagdansko jelo i uživajte primjerice u blagdanskim filmskim klasicima – jer ove godine svi smo to apsolutno zaslužili.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori