Dekoracije za Uskrs koje viđamo posvuda ove godine

Dekoracije za Uskrs koje viđamo
posvuda ove godine

Butlers

Tri tjedna dijele nas od Uskrsa i pripreme za blagdan samo što nisu započele. Složit ćemo se svi, Uskrs će ove godine ipak biti nešto normalniji, a i bolji od onog prošlogodišnjeg, pogotovo za one koji se uspiju naći oko blagdanskog stola zajedno sa svojim najmilijima.

Uskrsni doručak i ručak, dvije su prigode u kojima smo se navikli susretati s obiteljima i prijateljima, a blagdansku atmosferu dodatno će naglasiti prigodna dekoracija doma. Kakav dekor nam za Uskrs 2021. preporučaju poznati brendovi?

Ove godine naglasak je definitivno na ukrasnim i tek propupalim proljetnim granama, koje se stavljaju u dekorativnu vazu i zatim obogaćuju privjescima/visećim detaljima u obliku jaja.

Papirnata i staklena jaja kao dekoracija za proljetne grane

Čak nekoliko webshopova u posljednjih je nekoliko tjedana predstavilo efektne dekoracije za Uskrs 2021. To su, naravno, već spomenuta dekorativna jaja, koja dolaze izrađena od papira ili od stakla.

U zemljanim bojama ili nježnim pastelnima, predstavljaju savršen dekorativni motiv za cijelo proljeće, a ne nužno samo za Uskrs. Jaja od nabranog papira pronašle smo u Arketu, H&M-u i na Etsyju, a staklena u Arket webshopu i na našoj omiljenoj stranici za shopping skandi stvari za dom, Nordic Nestu. Izbor ovih ukrasnih jaja koja će uljepšati vaš dom s dolaskom proljeća donosimo u nastavku.

Arket

H&M Home

Etsy

vijuCrafts
vijuCrafts
vijuCrafts
vijuCrafts
vijuCrafts
vijuCrafts
artdama
artdama
artdama

Nordic Nest

Iittala glass egg

Cantlivewithout.de

Foto: Butlers, Arket, H&M Home, Etsy, Nordic Nest, cantlivewithout.de

Učitati još
Zatvori