Otvaramo vrata stana francuske arhitektice u koji bismo rado uselili
Otvaramo vrata stana francuske arhitektice u koji bismo rado uselili

Otvaramo vrata stana francuske
arhitektice u koji bismo rado uselili

Julie Sergent Ferreri, kontent kreatorica za Instagram i YouTube, po zanimanju još i arhitektica i beauty blogerica, na svojim društvenim mrežama okuplja veliki broj ljubitelja francuske estetike i šarma. Prepoznatljiva najviše po svojim modnim objavama i suradnjama, mlada Julie, privukla je i određen broj zaljubljenika u interijer. Kako to nepisano pravilo obično nalaže, njen ukus za modu i modne detalje može se usporediti i s tendencijama koje gaji pri uređenju interijera. Kao arhitektica po zanimanju, Julie vješto rukovodi elementima u svom domu, birajući ujedno kombinacije i različite dizajnerske elemente. Boje na koje se najviše oslanja su nijanse nude, zlatni elementi i ono najupečatljivije, masivni zeleni komadi namještaja i dekoracije. Pravi stan s francuskim štihom.

Zeleno, volimo te?

Zeleno, što volim zeleno… Je li to uistinu tako? Kada je riječ o interijeru mlade Julie, na ovo pitanje odmah imamo i odgovor – da. Julie je uspjela zelene nijanse savršeno uklopiti. Tako, koristeći se nježnim tonovima, bira masivne komade namještaja i dekoracije u različitim zelenim tonovima i podtonovima. Upravo diverzitet zelenih tonova u njenom interijeru nudi nam novu percepciju primjene ove boje. Na njenom primjeru možemo vidjeti koliko je bitno uklopiti jednu boju u različitim nijansama kako bi se interijer potpuno istaknuo. Zasigurno, nesvakidašnji pristup u uređenju interijera koji prepisujemo! Odaberite različite nijanse zelene, ili pak neke druge boje, i ravnomjerno ih rasporedite po prostorijama kako biste kreirali interijer koji je elegantan i djeluje skupocjeno uz malo truda. Ovaj stan se zasigurno izdvaja baš zbog toga.

juliesfi
@juliesfi
juliesfi
@juliesfi
juliesfi
@juliesfi
juliesfi
@juliesfi
juliesfi
@juliesfi
juliesfi
@juliesfi

Želite li stan s francuskim štihom te ako ste ljubitelj elegantnih interijera, s primjesama modernog, Julia Sergent Ferreri i njen stan mogu biti vaša početna stanica kada je riječ o inspirativnim momentima. Također, njen jedinstven životni stil može utjecati i na mnoge druge segmente koji se ne tiču nužno samo interijera. U svakom slučaju, ostavljamo vama da istražite sami i zaronite u svijet prepoznatljive Parižanke. 

*Članak je preuzet sa Journal.hr.

Instagram: @juliesfi

Učitati još
Zatvori