Najljepša božićna kolekcija ukrasa koju smo vidjeli ove godine

Najljepša božićna kolekcija ukrasa
koju smo vidjeli ove godine

Blagdansko razdoblje donosi svakojake prilike za naš interijer jer u uređenju možete otići u bilo koji smjer – pomalo quirky šarenilo, klasičnu srebrnu i zlatnu eleganciju ili pak pratiti najveće trendove s Instagrama i Pinteresta.

Dosad smo vidjeli već nekoliko šarmantnih blagdanskih kolekcija koje su nas inspirirale da potražimo određene komade u obližnjim trgovinama, ali najnoviji božićni shop brenda Oliver Bonas potpuno nas je oduševio! Od najljepših cvjetnih aranžmana preko ukrasa za stol kuglica, dekorativnih manjih borova do rasvjetnih tijela i lampica – nema komada koji nas nije oduševio!

Oliver Bonas nezavisni je britanski brend koji se bavi lifestyle dizajnom odnosno prezentira modne komade i dekoracije za dom. Pokrenuo ga je Oliver Olly Bonas inspiriran lifestyle trendovima kojima je posvjedočio na svojim putovanjima, a danas je u Velikoj Britaniji i Irskoj otvoreno gotov osamdeset Oliver Bonas trgovina. Svake zime brend pokreće i specijalni božićni odjel odnosno Christmas Shop u sklopu kojeg vam nudi baš sve što trebate za savršene blagdane kod kuće. Ponajviše su nas impresionirale dekoracije među kojima možete pronaći svijećnjake, svijeće, raskošne lampice i malo drugačije kuglice za bor, a svi se redom vrlo lako mogu uklopiti u estetiku vašeg doma. Međutim, u njihovom smo webshopu pronašli i odlične poklone za Božić, kao stvorene kad ne znate što biste nekome poklonili. Štoviše, tu su i posebno osmišljeni manji pokloni za one koji su s društvom odlučili igrati popularno Secret Santa darivanje.

Sadržaj koji britanski brend servira uoči Božića jednako nam je privukao pažnju. Na svojim web stranicama nude bezbroj ideja kako iskoristiti divne detalje iz trgovine i njima dekorirati stol ili druge cosy kutke vašeg doma. Osim toga, donose i bezbroj ideja za božićne poklon kutije koje možete sastaviti od njihovih proizvoda, a tu su i recepti za ultimativna božićna pića za nadolazeće svečanosti i tulume. Nakon što pregledate cijeli webshop, bacite oko na njihov blog koji će vas bez sumnje inspirirati!

Božićnu ponudu brenda Oliver Bonas možete pogledati ovdje!

Foto: Oliver Bonas

Učitati još
Zatvori