Sada i vi možete imati svoj lik na kutiji Kinder čokoladica!

Sada i vi možete imati svoj lik na
kutiji Kinder čokoladica!

Obitelj, inovacije, povjerenje i kvaliteta osnovne su značajke koje povezuju Kinder već više od 50 godina. Kinder priča počinje 1968. godine u središtu gradića Alba u Italiji. Tu se inovativna ideja pretvorila u Kinder kojeg danas poznajemo. Sa sjajnom prošlosti i još boljom budućnosti Kinder se razvio i globalno proširio. Svaka protekla godina donosila je svijetu Kinder inovacije, dok je svaka ideja bila jednako čarobna poput one sljedeće.

Male poslastice pune radosti

Uz Kinder čokoladu odrasle su mnoge generacije. Prvenstveno je namijenjena djeci, ali je vole i odrasli. Kinder je kroz godine stvorio i mnoge druge proizvode koje obožavamo: Kinder Bueno, Kinder Surprise, Kinder Maxi King, Kinder Pingui i mnogi drugi. Ta ukusna Kinder mliječna čokolada mnogima je savršeni izbor jer se odlično sljubljuje s vrućim kakaom i nezaobilaznom kavom.

Izradite jedinstveni omot s likom vašeg djeteta

Mislimo da smo svi sanjali da budemo na kutiji Kinder čokolade. Sada svatko od nas ima priliku osjećati se kao dijete. Vrijeme je darivanja i Kinder Hrvatska se pobrinuo da se poigrate maštom, iskažete kreativnost i sami dizajnirate omot svojih omiljenih čokoladica.

Za potpunu i ispravnu prijavu sudionik mora unijeti svoju e-mail adresu. Nakon registracije potrebno je izabrati jedan od predložaka Kinder Chocolate omota i učitati fotografiju po želji do 2 MB veličine i vertikalnog prikaza jednog lica. Zatim ispišite omot u svome domu i omotajte pakiranje od 100 grama.

Razveselite svoje najbliže posebnim darom i zajedno uživajte u neodoljivom okusu Kinder čokolada!

Prijaviti se možete do 30. prosinca 2021. godine., a detalje pročitajte ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori