Najpoželjniji šatori sezone izrađuju se od čistog pamuka i izgledaju divno

Najpoželjniji šatori sezone izrađuju se od
čistog pamuka i izgledaju divno


@__moonlight_bells__

Provoditi vrijeme u prirodi na toplom ljetnom zraku za mnoge je najdraži oblik odmora. Dočekivanje izlaska sunca i uživanje pod zvjezdanim nebom na nekom proplanku ili uz more nezamislivo je bez jednog dodatka – šatora. Osim za putovanja, šatori su postali popularni i u organizaciji vjenčanja. Mladenke sve češće svoju djevojačku večer u krugu najboljih prijateljica provode u divno dekoriranim šatorima. Bez obzira na to slavite li neku posebnu prigodu ili si tek želite priuštiti relaksaciju na drugačiji način šatori su dodatak koji će vam u tome pomoći.

Najpoželjniji šatori s Instagrama

@koleha

Društvene mreže su prva stanica na koju svratimo u potrazi za novim idejama. Trendovi se brzo mijenjaju pa bi bez online platformi bilo gotovo nemoguće držati korak s njima. Instagramom u posljednje vrijeme kruže fotografije raskošnih šatora, a potpisuje ih australski brend Stylish Bell Tents. Australija je poznata po brizi za okoliš pa su brendovi koji promoviraju ekološku proizvodnju svakim danom u porastu. Upravo ta činjenica ove šatore čini posebnima. Naime, izrađeni su od 100% pamuka te kao takvi ponosno nose etiketu eco-friendly proizvoda.

Savršen odmor i druženja na otvorenom

@__moonlight_bells__

Šatori dolaze u nekoliko veličina, a možete odabrati i drvenu bazu ako se na otvorenom želite osjećati sigurno kao kod kuće. Stylish Bell Tent možete i iznajmiti što je odličan izbor ako planirate organizirati proslavu rođendana ili jednostavno okupiti prijatelje na druženju o kojem će se još dugo pričati. Za savršen odmor iz snova potrebno je malo stoga se putoholičari sve češće odlučuju na kamping i glamping opciju. Šatori su se pokazali kao najpraktičniji saveznik, a nama se baš ovi posebno sviđaju.

Učitati još
Zatvori