Ovo je najluksuzniji resort u srednjoj Dalmaciji. Imamo sve detalje
Ovo je najluksuzniji resort u srednjoj Dalmaciji. Imamo sve detalje

Ovo je najluksuzniji resort u srednjoj
Dalmaciji. Imamo sve detalje

I dok nas sunce sve više nagrađuje svojim zrakama, lagano se približavamo početku ljeta. Periodu koji je ispunjen druženjima, opuštenijim načinom življenja, laganim ljetnim večernjim druženjima, dugim šetnjama, kupanjem, morem. More nam je ujedno i prva asocijacija kada su u pitanju ljetni godišnji odmori. A kad već razmišljamo o njima, treba svakako razmišljati i o smještaju. Brojni se smještaji nude na našoj predivnoj obali, a neprestano se javljaju i novi. Jedan takav je i hotelski smještaj u Dalmaciji.

Molum Hotel & Residences, hotelsko odmaralište (1)

Molum Hotel & Residences smješten na obali pitoresknog mjesta

Molum Hotel & Residences smješten je u središtu Dalmacije na samoj obali pitoresknog mjesta Sv. Filip i Jakov. Od Zagreba ga dijeli tek dva i pol sata vožnje dok je međunarodna zračna luka Zadar na samo 25 km udaljenosti. Riječ je o resortu s 5* koji spaja najbolje od Mediterana. Upravo takvog, zamislio ga je hrvatski poduzetnik i investitor projekta – Jako Andabak, zahvaljujući kojem je turistička ponuda Hrvatske bogatija za resort kategorije 5 zvjezdica.

Unutar njega je smješten hotel i šest objekata sa 60 rezidencija. U njemu se isprepliće sve što je potrebno za idealan odmor cijele obitelji – od wellnessa i SPA zone, fitness-centra, restorana, barova, dječje igraonice, igrališta, bazena i uređene plaže ispred resorta, do nove marine u neposrednoj blizini, a kako za sada stvari stoje od kraja srpnja moći ćete rezervirati smještaj u ovom u resortu.

Molum Hotel & Residences, hotelsko odmaralište (1)

Iskusite najbolje od Mediterana

Molum Hotel & Residences odlikuje moderna arhitektura i profinjeni ambijent koji se stapa s karakteristično autentičnim lokalitetima u zajedničku, harmoničnu priču. Svaka je rezidencija utjelovljenje nadahnutog i promišljenog dizajna. Ambijent odiše toplinom i privlačnom atmosferom s dozom suptilne raskoši. Svaka je soba promišljeno dizajnirana s misijom da odražava i interpretira spokojnu ljepotu Jadrana. Prihvaćajući kulturni identitet profinjene moderne mediteranske estetike, interijere krasi pomno odabrani namještaj koji evocira note hedonizma i pruža osjećaj pravog ljetnog doma.

Prije nego što je postalo jedno od najslikovitijih mjesta na Jadranu, Sv. Filip i Jakov izvorno je bio luka sela Rogovo pod nazivom Molum Rogoue. Oživljavanjem imena Molum, odaje se počast drevnoj priči koja je ostala u sjeni vremena, a sada je spremna otvoriti uzbudljivo i novo poglavlje.

Molum Hotel & Residences, hotelsko odmaralište (6)

Od nezaboravnih svitanja do spektakularnih zalazaka sunca

Ovo suncem okupano ljetovalište mjesto je gdje se druženje spaja s mirom, mjesto koje odlično opisuje summer state of mind. More, sunce, sol, mir i ljepota prirode koja vas okružuje – sve to opisuje ovo hotelsko odmaralište. Sve informacije o njemu i o nekretninama potražite na web-stranici.

Ideja cijelog projekta je povezati dobru investiciju s bezbrižnim užitkom pa se tako već sada 60 spomenutih rezidencija nalazi na tržištu za prodaju, po modelu servisiranih rezidencija. Upravitelj Molum Hotel & Residences jamči minimalni godišnji prinos u iznosu od 4 % od kupoprodajne cijene/investicije u prve četiri godine, odnosno do kraja 2027. godine. Kao i mnogobrojne premium nekretnine u Hrvatskoj, i ove rezidencije upisane su u Regent Real estate agency, jedinstvenu agenciju fokusiranu na premium nekretnine, koja nudi cjeloviti pristup prodavateljima i kupcima nekretnina te koja se u potpunosti vodi potrebama i željama klijenata.

Molum Hotel & Residences, hotelsko odmaralište

Sve prednosti Molum Hotel & Residences

Rezidencije se prodaju kao etažno vlasništvo. Predmet prodaje je uređena rezidencija koja predstavlja dio Molum Hotel & Residences, koja je namijenjena turističkom iznajmljivanju te koju vlasnik može koristiti uz sve prednosti koje pruža Molum Hotel & Residences. Sve rezidencije projektirane su prema najvišim standardima kvalitete i funkcionalnosti, a krasi ih suvremeni dizajn. Opremljene su vrhunskom opremom i tehnologijama. Molum Hotel & Residences odlikuje spoj moderne arhitekture i profinjenog ambijenta, karakteristično autentičnih lokaliteta i inspirirajuće prirode, brižnih detalja te šarmantnih posebnosti koje stvaraju nezaboravne uspomene i daju uvid u jedan sasvim drugačiji način života.

Molum Hotel & Residences, hotelsko odmaralište

Molum je mjesto gdje se spajaju različite priče – Molum nije samo mjesto dodira drevnog i suvremenog, on je mjesto povezivanja priča koje se međusobno isprepliću i nadopunjavaju – brodice i kopna, obitelji i prijatelja, zabave i smiraja, druženja i osame, putovanja i ostajanja, susreta i rastanaka, prirode i baštine, mirisa i okusa, sigurnosti luke i avanture pučine… Okružen s čak 5 reprezentativnih nacionalnih parkova te 3 parka prirode.

Molum Hotel & Residences, hotelsko odmaralište (7)
Molum Hotel & Residences, hotelsko odmaralište (4)
Molum Hotel & Residences, hotelsko odmaralište (5)
Molum Hotel & Residences, hotelsko odmaralište (3)
Molum Hotel & Residences, hotelsko odmaralište (2)

Dodatne informacije:

Adresa: Jadranska cesta 61, Sv. Filip i Jakov

E-mail: info@molum.hr

Telefon: +385 91 6017 927

Web-stranica: Molum Hotel & Residence

Facebook: Molum Hotel & Residence

Instagram: @molum_hotel_residence

Učitati još
Zatvori