Dizajnerica interijera Melita Kenđel odgovarat će na vaša pitanja i pomoći u uređenju
Dizajnerica interijera Melita Kenđel odgovarat će na vaša pitanja i pomoći u uređenju

Dizajnerica interijera Melita Kenđel odgovarat će na vaša pitanja i pomoći u uređenju

Kada je riječ o prostorima u kojima boravimo svakodnevno, malo tko od nas zna kako baš savršeno iskoristiti i oblikovati svaki komadić prostorije, učiniti ga funkcionalnim i lijepim za življenje. Naravno, ako za to nismo školovani. U proteklih smo dvije godine više vremena no ikad proveli zatvoreni u svojim domovima te se prirodno mnogima od nas nametnulo puno ideja kako bismo mogli preurediti pojedine sobe, napraviti neke preinake, napokon obnoviti dijelove doma koji su dugo zapostavljani.

To nas je potaknulo da pronađemo sugovornicu koja bi se tim temama mogla stručno pozabaviti, odgovoriti na vaša pitanja, prenijeti svoje znanje kroz vizualizacije i pomoći odabranim pojedincima da dio doma oblikuju prema svojim željama. Naravno, to se odnosi i na one koji su u procesu selidbe, koji odlaze u novi stan i kuću te žele prostor pretvoriti u smislenu cjelinu.

Melita Kenđel

Art Biro studio za dizajn interijera

Melita Kenđel je u svijetu dizajna interijera provela cijelo svoje školovanje. Nakon završene Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn, smjera grafičkog dizajna, upisala je Studij dizajna pri Arhitektonskom fakultetu. Na drugoj godini studija opredijelila se za smjer dizajna vizualnih komunikacija. 2006. godine diplomirala je kao magistra dizajna i kvalificirala se za samostalno vođenje projekata i upravljanje procesima razvoja dizajna.

Velik interes prema estetici i fascinacija lijepo uređenim prostorima sve su više njen fokus usmjerili prema dizajnu interijera. “Toj ljubavi odlučujem se posvetiti više i svoj hobi podići na profesionalnu razinu upisavši kolegij dizajna interijera pri POUZ gdje 2013. g. stječem dodatno zvanje dizajner interijera. 2018. g. osnivam ArtBiro, obrt za dizajn interijera iza kojeg je danas poveći broj realiziranih projekata”, komentirala je Melita.

A kako će Melita pomoći vama?

Putem Instagram Storyja jednom mjesečno zaprimat ćemo vaša pitanja vezana uz dizajn interijera i konkretne nedoumice koje vas muče oko uređenja vlastitog prostora te svaki mjesec odabrati jednu osobu i jedan projekt kojem će se Melita posvetiti i pomoću vizualizacija ponuditi personalizirani odgovor. Također, uz Melitinu pomoć pozabavit ćemo se aktualnim trendovima u uređenju interijera kako bi vas dodatno inspirirali za uređenje doma.

Pratite Journal.hr Instagram profil jer uskoro krećemo sa zaprimanjem vaših pitanja!

Melitu možete pratiti na Facebook stranici ArtBiro – Studio za dizajn interijera kao i naInstagram profilu.

Foto i vizualizacije: Melita Kenđel

Učitati još
Zatvori