Ideja za bijeg iz grada: Idilična kuća za odmor u Lici okružena prirodom
Ideja za bijeg iz grada: Idilična kuća za odmor u Lici okružena prirodom

Ideja za bijeg iz grada: Idilična kuća za
odmor u Lici okružena prirodom

Vikend je pred nama pa neki od nas razmišljaju o odlasku na neki kratki izlet. Ima li boljeg od onoga provedenog u prirodi? Zamišljamo se u dugim šetnjama dok okruženi šumom i svježim zrakom upijamo zimske zrake sunca i punimo se energijom za nadolazeći tjedan. Nakon toga odmaramo u toploj idiličnoj kućici i uživamo u omiljenom filmu uz šalicu vrućeg čaja. Scenarij je to za savršen vikend.

Izlet u Liku

Pronašli smo idealno mjesto koje je ostvarenje našeg zimskog izleta. Lika OAK house, luksuzna kuća za iznajmljivanje smještena je, kako joj i samo ime govori, u Lici u Parku prirode Velebit nedaleko grada Gospića, u malom tipično ličkom selu Rizvanuša (odmah uz Pustolovno-izletnički centar Rizvan City).

Kuća za odmor Lika OAK house

Kuća može primiti do 8 osoba, s tri udobne spavaće sobe, od kojih je jedna glavna spavaća soba s velikim krevetom i vlastitom kupaonicom. No osvojila nas je svojim ugodnim interijerom koji krase prirodni materijali i neutralne palete boja. Drvo u kombinaciji sa zemljanim tonovima savršeno se uklapaju u prostor i stvaraju jednu idiličnu atmosferu.

Dvorište s pogledom

Okružena šumom i prirodom, ova kuća idealna je za odmor s prijateljima, kao i obiteljski izlet. Naime, osim lijepo uređenih spavaćih soba, ispred se nalazi veliko dvorište s igralištem za djecu, kao i natkriveni jacuzzi za one najhrabrije. Usto, ovdje možete uživati i u druženjima uz roštilj koji se nalazi u dvorištu, ali i u prvoj jutarnjoj kavi na terasi s predivnim pogledom.

Sve za potpuni odmor

No kako biste dan završili na najbolji mogući način, u ovoj se kući nalazi i sauna za do 4 osobe koja je odličan način za regeneraciju i opuštanje. Nas više ne treba nagovarati, a u nastavku smo izdvojili još nekoliko fotografija koje će vas možda uvjeriti i ‘natjerati’ da razmislite o izletu i odmoru u ovoj idiličnoj ličkoj kući. Smještaj možete rezervirati putem Bookinga.

Učitati još
Zatvori