Kućni uredi poznatih blogerica koji vas mogu inspirirati na uređenje vašeg

Kućni uredi poznatih blogerica koji vas mogu
inspirirati na uređenje vašeg

S pandemijom koja bi tek trebala početi jenjati, važnost kućnog ureda pokazala se većom nego ikad prije. Činjenica da su mnogi počeli raditi od kuće, a bez adekvatnog mjesta za to, natjerala nas je da improviziramo urede gdje god i kako god smo u tome mogli uspjeti, a da bi rješenje bilo koliko-toliko funkcionalno i udobno.

Za početak, prvo smo sjeli gdje god smo u stanu mogli,. Za kuhinjski stol ili na kauč, pogotovo ako imate samo laptop, a ne stolni kompjuter, ali vrijeme je pokazalo da je to daleko od kvalitetne opcije jer stradaju leđa i drugi dijelovi tijela te se planeri, papiri, olovke i ostala radna oprema po cijele dane povlači po kući. Osim što nije udobno, nije ni produktivno, jer za rad od kuće treba još i više koncentracije.

Kućni ured u 2021. godini

S obzirom da se neki neće vratiti na svoja službena radna mjesta još neko vrijeme, bilo bi pametno razmisliti kako uklopiti ured u postojeći prostor, a da osmosatno sjedenje za stolom bude što inspirativnije i udobnije. Za početak pronaći kutak u stanu gdje bi mogli smjestiti stol i kvalitetnu stolicu, u blizini utikača za struju i – idealno – dnevne svjetlosti. A zatim možete razmišljati o detaljima i dekoru kako bi mjesto za rad zaista bilo jednako poticajno kao da sjedite u uredu okruženi kolegama.

Poznate svjetske blogerice znaju kako je to raditi od kuće jer su u velikoj većini sve freelancerice, pa ako nemaju odvojeni ured na drugoj lokaciji, najčešće uređuju dodatnu sobu kao ured ili neki od kutaka u već postojećim sobama rezerviraju za svoje radno mjesto. Tako sjedanje za kompjuterski stol zaista može biti poput odlaska na posao, gdje se vrijeme i mjesto odvajaju samo za rad.

U nastavku smo izdvojili nekoliko naših favorita iz blogerskog svijeta.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori