Rana jesen već je ušetala u domove poznatih lifestyle blogerica

Rana jesen već je ušetala u domove
poznatih lifestyle blogerica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe ? Farmgirl & Goatlady (@boxwoodavenue) on

Naši domovi mogu biti šarmantne kulise za cozy druženja kojima ćemo ispratiti ljetne dane i poželjeti dobrodošlicu jeseni. Svako doba godine nosi sa sobom poseban stil koji interijerima udahnjuje lijep ugođaj zanimljivim detaljima, a jesen ih ima uistinu mnogo. Od šarenog lišća, cvjetova suncokreta, mirisnog voća, ukrasnih bundeva do romantičnih dekica, lampiona i svjetlucavih lampica koji prostor pretvaraju u bajku. U ovom prijelaznom razdoblju između ljeta i jeseni uživamo u najljepšim stranama oba godišnja doba. U ljetnoj osunčanosti i vedrini i jesenskom bogatstvu boja i mirisa.

Stoga svoj dom možemo oplemeniti dekorativnim detaljima kako bismo se osjećali još posebnije, a prostor pretvorili u jesensku čaroliju koja opija zagasitim zemljanim tonovima, udahnjuje energiju intenzivnom crvenom, unosi profinjenost bakrenim tonovima…

Nadahnute energijom jeseni koja kuca na vrata, poznate lifestyle blogerice već su svoje domove počele uljepšavati jesenskim kombinacijama i ušuškavati kutke za ugodnai topla druženja uz neodoljive specijalitete od jesenskih namirnica.

@boxwoodavenue

Iza ovog bloga i Instagram profila stoji intuitivna Chloe koja piše o idiličnom životu na farmi, a sve to prati neodoljivim fotografijama. U njezinom domu okupanom prirodnom svjetlošću i jednostavnošću, a upotpunjenom pozitivnom energijom već sada ćete vidjeti decentne jesenske dekoracije. Od suhog lišća Chloe je isplela vjenčić koji je svoje mjesto pronašao u kuhinji. Složila je ukrasne bundevice po rasdnoj površini i stolu da joj bude još ugodnije kreirati sjajne recepte koje također dijeli na svojim društvenim kanalima. Tu su i jabuke, cvijeće u jesenskim bojama, a kolači koje priprema odišu pravim ugođajem jesenske raskoši.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe ? Farmgirl & Goatlady (@boxwoodavenue) on

@roomsforrent

Bre Doucette stoji iza ovog profila i istoimenog bloga i ne krije koliko obožava život u kući koji odiše posebnom blagošću farme i mirnog predgrađa. Na njezinim kanalima ćete pronaći vrlo jednostavna i klasična rješenja za uređenje interijera što će još jednom potvrditi kako je manje uistinu više.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bre Doucette (@roomsforrent) on

@ellaclaireblog 

Kristen Whitby na svom blogu i Instagram profilu sa svojim pratiteljima dijeli svoj životni stil kojeg obilježava briga o njezinih četvero mališana, njezina profinjena estetika, puno vedrine i svježine. U svoj svijetao dom unijela je intenzivne boje jeseni šarenim aranžmanima od suhog lišća i tako najavila pravu jesensku magiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristen Whitby (@ellaclaireblog) on

@jeanneoliver

Jeanne Oliver je još jedna profinjena dama koja svoju sklonost ka umjetnosti prenosi i u životni prostor pa su rezultati uređenja interijera s njezim potpisom.sjejni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeanne Oliver (@jeanneoliver) on

@frenchcountrycottage 

Courtney Allison je svestrana žena koja osim što ima sjajan osjećaj za uređenje interijera, ona odlično piše i fotografira. U svoj idilični dom koji je školski primjer francuske kolibe, ovih je dana unijela dašak jeseni i učinila ga još privlačnijim i oku ugodnijim. A odlučila je iskoristiti tople večeri za druženja u ušuškanom stilu rane jeseni pa je dvorište pretvorila u idiličan kutak obasjan romantičnim lampicama i ukrašen jesenskim cvjetovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by French Country Cottage (@frenchcountrycottage) on

@mscraftberrybush

Lucy Akins će vas inspirirati svojom zaraznom energijom prepunom radosti. Ona je svoj dom oplemenila suhim lišćem, plodovima jeseni i dekicom koja najavljuje cozy rituale ispijanja čaja uz dobru knjigu i miris jeseni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy Akins | Craftberry Bush (@mscraftberrybush) on

Pronađite svoju dozu inspiracije na zanimljivim Instagram profilima i kreirajte jesensku priču na svoj način.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori