Ružičasti stan u Parizu kao inspiracija za sve one koji vole umjetnost i vibrantne boje
Ružičasti stan u Parizu kao inspiracija za sve one koji vole umjetnost i vibrantne boje

Ružičasti stan u Parizu kao inspiracija za sve one koji vole umjetnost i vibrantne boje

Ako volite sve što je chic, stilizirano i vezano za dom, onda je Bonjour Maison Instagram profil koji ne želite propustiti. Sa svakim novom fotografijom, Bonjour Maison vas poziva da zakoračite u svijet interijera, dekora i životnog stila koji će vas inspirirati, ali i zadiviti.

Ovaj Instagram profil, može se pohvaliti rastućom i posvećenom zajednicom zaljubljenika u uređenje doma. Definitivno na inovativan način prikazuje umjetnost pretvaranja životnog prostora u zadivljujuću i unikatnu oazu. Od udobnih, rustikalnih seoskih vibracija do modernih elemenata, Bonjour Maison pokriva širok spektar stilova. Bez obzira jeste li ljubitelj minimalizma, vintage stila ili samo neko tko žudi za toplinom tradicionalnog interijera, ovaj stan definitivno zaslužuje pažnju.

enterijer
@bonjourmaison
enterijer
@bonjourmaison

Kreativnost na prvom mjestu

Ono što ovaj stan čini posebno uzbudljivim i inovativnim jest njegova posvećenost poticanju kreativnosti. Vlasnica stana vrlo često pruža svojim pratiteljima niz praktičnih savjeta za uređenje. Profil prikazuje zadivljujuće fotografije dobro dizajniranih soba i generalno čitavog prostora za život pružajući vizualno zadovoljstvo ljubiteljima interijera. Svaka objava dolazi s pametnim opisima koji opisuju elemente dizajna i često pružaju dragocjene savjete za one koji žele sličan ili isti izgled postići i u svom domu.

Osim toga, profil često surađuje s talentiranim dizajnerima i stručnjacima za interijer, omogućavajući svojoj publici pristup profesionalnim uvidima i elementima u trendu. Ove suradnje donose osvježavajući sadržaj čineći ovaj Instagram profil dragocjenim resursom za sve koji žele unaprijediti svoj interijer.

bonjour maison
@bonjourmaison
bonjour maison
@bonjourmaison

Profil se ne zaustavlja samo na inspiraciji za dizajn; također nudi sadržaj o životnom stilu koji zapravo dopunjuje estetiku. To uključuje objave o ritualima, DIY projektima, savjetima za kupovinu dekoracije za dom. Ovaj stan govori da dom nije samo fizički prostor već i osjećaj udobnosti, mira i samoprezentacije.

Ukratko, Bonjour Maison je više od običnog Instagram profila. On je duboko uronjen put u svijet elegantnog i maštovitog dizajna interijera. Bez obzira tražite li inspiraciju, praktične smjernice ili jednostavno cijenite ljepotu pažljivo uređenih životnih prostora, ovaj profil ispunjava sve aspekte. Stoga, istražite ovaj prostor i neka ovaj stan bude vaša dnevna doza inspiracije i kreativnosti za uređenje doma.

pink zidovi
@bonjourmaison
pink zidovi
@bonjourmaison

*Članak preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram // @bonjourmaison

Učitati još
Zatvori