Odsad možete nabaviti i Journal.hr vreće za sve sitnice u vašem domu

Odsad možete nabaviti i Journal.hr vreće
za sve sitnice u vašem domu

Netom prije božićnih praznika, u prodaju je stigla prva Journal.hr lifestyle kolekcija, ostvarena u suradnji s Dilemma Posters, koja je u kratkih nekoliko dana izazvala mnogo pozitivnih reakcija.

Prvi Journal merch uključuje nekoliko minimalističkih, no svejedno vrlo šarmantnih proizvoda s porukom, počevši od naših bilježnica/rokovnika, koje svake godine lansiramo u nekoj drugoj boji, pa su bilježnice za 2019. tako osvanule u žutoj, smaragdno zelenoj, tamnoplavoj i klasičnoj crnoj boji s prepoznatljivim šarama. Bilježnicama se pridružila i neodoljiva limena šalica s natpisom Love At First Sip, kao i dva postera koji će lijepo ukrasiti svaki interijer, a zajednička im je riječ ljubav u porukama Make love great again. Make love. great again.

Waste Anything But Love vreća

S obzirom na odličnu prihvaćenost spomenutih artikala, kolekciju smo ovih dana ‘pojačali’ još jednim cool proizvodom za kojeg vjerujemo kako će svoju primjenu imati u brojnim hrvatskim domovima, velikim i malim. Waste Anything But Love je vreća za skladištenje stvari koju smo osmislili sa Dilemma Posters i zamislili ju u minimalističkom stilu sa snažnom porukom. U nju ćete moći pospremiti sve od dječjih igračaka, preko papira, pa do odjeće, a osim što je praktična, također je estetski privlačna i ističe se kao šarmantan detalj u domu.

Vreća je izrađena od dvoslojnog kraft papira, čvrstog, teško raskidivog i 100% ekološki prihvatljivog. Dimenzije su 70cm x 50cm, a nosivost joj je do 25 kilograma. Waste Anything But Love vreću i sve komade možete pronaći već danas u Dilemma Posters web-shopu – požurite jer su količine ograničene!

 

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori