U IKEU stiže nova super kolekcija za ljeto

U IKEU stiže nova super kolekcija za ljeto

U robnu kuću IKEA Zagreb uskoro stiže nekoliko zanimljivih kolekcija – prave ljetne poslastice za sve ljubitelje lijepih interijera i još boljeg dizajna. 

LOKALT

LOKALT je rezultat suradnje sa suvremenim lokalnim dizajnerima iz Ammana, Delhija, Bangkoka te dizajnera tvrtke IKEA. Riječ je o živahnoj kolekciji ručno izrađenog tekstila i keramičkih predmeta koja objedinjuje lokalne tradicije izrade rukotvorina. Kolekciju su proizveli socijalni poduzetnici iz Jordana, Tajlanda i Indije. Svaka jastučnica, tepih, košara ili zdjela doprinosi ravnopravnosti, uključivosti i boljim životnim prilikama na područjima gdje je to najpotrebnije. LOKALT se bavi stvaranjem jedinstvenih, pristupačnih, ručno izrađenih proizvoda spajanjem IKEA dizajna i lokalnih tehnika. Inicijativom IKEA za socijalno poduzetništvo, IKEA razvija proizvode s obrtnicima od 2013. godine. Do sada je otvoreno više od 30 000 radnih mjesta za obrtnike i male vlasnike farmi – a putovanje se nastavlja. Ovo su samo neki od noviteta koji stižu u ljetnoj kolekciji.

HILLEGÄRD prekrivač

Možda nije riječ o prvoj jesenskoj boji koja će ti pasti na pamet, ali doza tople ružičaste može doista uvelike podići energiju u tvojem domu. Više od statement komada, prekrivač HILLEGÄRD priča jedinstvenu priču.
Kao dio našeg dugoročnog partnerstva sa socijalnim poduzećem Rangsutrom, svaki prekrivač HILLEGÄRD ručno su tkali vješti obrtnici u Indiji. Obrtnici su uglavnom žene i većina njih su dioničari tvrtke koja osnažuje i podupire dugoročne egzistencije, posebno za one iz ruralnih područja.

MÅLA

Kartonski set gradskih predložaka i spremište za umjetnine. U tvrtki IKEA igru shvaćamo vrlo ozbiljno i vjerujemo da je igranje ključno za dječji razvoj. Umjetnost je važan dio igre i dolazi u svim oblicima i veličinama. Neka vaše zalihe art & craft alata budu dobro opskrbljene ovim novim dodacima obitelji MÅLA, gradskim predloškom MÅLA i spremištem umjetničkih djela MÅLA. Oba su ova komada savršena i za darivanje. Kako tvoje dijete raste, uvidjet ćeš da nikad nema dovoljno mjesta za prikaz bezbroj slika i crteža. Mnogo puta problem nije prikazivanje umjetnina, već njihovo čuvanje. Želite spasiti njihova remek-djela kako biste se mogli okrenuti unatrag dok rastu i kako biste za nekoliko godina mogli nostalgično hodati trakom vremena? Tu dolazi red na spremište umjetničkih djela MÅLA, koje odgovara različitim veličinama papira.

BRUNSTARR jastučnica

Ponekad je sve što vam zaista treba samo jedan upečatljiv jastuk kako bi prostor izgledao skladno. Neka vas BRUNSTARR jastučnica odvede do dalekog odredišta, zemlje pune bogatih boja, toplih nijansi te mirisa svježeg cimeta i začinjene kave. Stil i održivost idu ruku pod ruku s tvrtkom IKEA. Obvezali smo se da ćemo do 2030. godine upotrebljavati samo reciklirani i obnovljivi materijal te neprestano radimo na stvaranju proizvoda poput ovog jastuka. Napravljen je u kombinaciji ručno obrađene meke, izdržljive vune i pamuka iz održivijih izvora.

DRÖMSK tegle za biljke

Oprostite se od ljeta i pripremite se za jesen s hladnim indigo naglascima. Naš najnoviji dodatak obitelji DRÖMSK dolazi u prekrasnim kamenim zdjelama s jedinstvenim indigo uzorkom kao rezultat reaktivnog ostakljenja.

SIESJÖN ručnici

Ručnici za kupanje su nešto što koristimo barem jednom dnevno, no sve do sada teško je bilo pronaći onaj pravi. Umotajte se u toplu udobnost ručnika SIESJÖN. Dostupni u četiri različite veličine, ovi ručnici nadahnuti hammamom nude više od stila i udobnosti. Mala težina i upijajuća priroda ručnika čine ga praktičnijim od standardnog ručnika.

BAGGEBO element sa staklenim vratima

Poželite dobrodošlicu svestranoj novoj obitelji namještaja za pohranu. Bilo samostalno ili u kombinaciji, svaki BAGGEBO komad je visokofunkcionalan s pametnim rješenjima za pohranu integriranima u dizajn. Staklena vrata omogućuju vam da na najljepši način prikažete suvenire ili svoj najcjenjeniji kristal. Najbolji dio – neće vas koštati pravo bogatstvo da ostvarite ovaj istančani milanski izgled.

Foto: IKEA

Učitati još
Zatvori