Izdvajamo tri hotela u Parizu u kojima su odmor i užitak na putovanju zagarantirani
Izdvajamo tri hotela u Parizu u kojima su odmor i užitak na putovanju zagarantirani

Izdvajamo tri hotela u Parizu u kojima su odmor i užitak na putovanju zagarantirani

Paris is always a good idea. Grad svjetlosti jedna je od najpoznatijih svjetskih turističkih destinacija i kao takva ima beskonačno mnogo stvari za ponuditi. Ako planirate (girls) trip, s Parizom nema greške.

Od muzeja koji nude noćne ture, do onih besplatnih, preko klubova za noćni provod. Sve do skincare shoppinga, novih kafića i skrivenih barova – Pariz ima sve. Ove godine, u prijestolnici Francuske održavaju se i Olimpijske igre, a ako ste jedan od sretnika koji će ih posjetiti, imamo i hotele za vas.

SO/ Paris

Između Bastille i Le Maraisa lociran je chic hotel SO/ Paris. Mnogi smatraju da je najbolji pogled na Eiffelov toranj upravo iz soba ovog hotela – možda i zahvaljujući prozorima koji se protežu od poda do stropa. Sobe (njih 162) su uređene minimalistički, ali tople boje i detalji ipak ih čine drugačijim od mnogih.

Prema recenzijama koje smo pročitali, SO/ Paris kreveti su među najudobnijim hotelskim. Ovaj hotel idealno je lociran te je pravi izbor za one koji se vole kroz grad kretati pješice.

Hotel des Grands Voyageurs

Hotel des Grands Voyageurs, odnosno hotel Čestih putnika je san svakog estete. Ovaj vintage-inspired hotel je tajna lokacija gdje se susreću starinska estetika i moderna umjetnost. Susreću se i francuska i američka kuhinja u istoimenom restoranu hotela. Meni inspiriran zlatnim dobom brodskim, prekooceanskim putovanjima mahom je fokusiran na morske plodove i ribu.

Ipak, francusko-američki twist nešto je što prije ovog restorana sigurno niste probali. Sobe s pogledom na krovove zgrada Pariza idealne su za cozy vikend ultra-chic estetike.

Cheval Blanc Paris

Hotel Cheval Blanc (u prijevodu Bijeli konj) je luksuzni hotel u pariškom prvom okrugu u kojem se nalazi i čuveni muzej Louvre. Ovaj hotel nadomak rijeke Seine pruža nevjerojatan pogled na Grad svjetlosti. U istom se nalazi i restoran Le Tout-Paris koji je nagrađen Michelinovom zvjezdicom.

Cheval Blanc poznat je i kao hotel u kojem se nalazi najduži zatvoreni bazen u cijelom Parizu. Hotel broji samo 72 sobe od kojih većina ima direktan pogled na rijeku. Art deco fasada i neutralni interijer ukrašen zlatnim detaljima čini Cheval Blanc must-visit luksuznim hotelom.

Učitati još
Zatvori