Hotel kakav se rijetko viđa pronašli smo u Rovinju
Hotel kakav se rijetko viđa pronašli smo u Rovinju

Hotel kakav se rijetko viđa
pronašli smo u Rovinju

Ljeto je idealno vrijeme za putovanja diljem Lijepe Naše, a hoteli koji prepoznaju potrebu za takvim putovanjima nas posebno vesele. Svi oni koji žele doživjeti Rovinj u boutique izdanju, i to u samom srcu starogradske jezgre, The Melegran je odličan izbor.

Turistička sezona je u punom jeku, a ako ste jedan od onih sretnika koji tek idu na godišnji, onda ste sigurno rezervirali i smještaj. Ako pak niste, evo zašto ljetni odmor provesti u ovom unikatnom istarskom hotelu.

The Melegran

Jedinstveni design hotel

Smješten u Rovinju, u Starom gradu među vinogradima, od kojih neki opskrbljuju hotelski bar vinima. Design hotel The Melegran, što na lokalnom dijalektu znači šipak, nalazi se u kamenoj zgradi podignutoj u 19. stoljeću u ulici Garzotto, stotinjak metara iznad ulaza u stari Rovinj. Melegran ima upečatljivo uređene sobe. Veći dio namještaja stigao je iz Londona, dizajn svake sobe je individualiziran, boje vibrantne, posvuda je puno zabavnih motiva i nježnih tekstura.

The Melegran
The Melegran

Individualan dizajn i luksuzna funkcionalnost

Ove godine otvorili su nove sobe, stoga trenutno broje ukupno šesnaest smještajnih jedinica, od kojih su dva apartmanska smještaja i, kako su nam rekli, imaju daljnju tendenciju razvoja hotela. Kao i do sada svaka od njihovih soba je opremljena high end namještajem, Cowshed kozmetikom koju i dalje plasiraju putem refilla te se tako diferenciraju kao eco friendly hotel. Ono što ovaj hotel čini posebnim jest individualan dizajn te luksuzna funkcionalnost. Naime, svaka soba “ima svoju priču”, a gostima se nudi mogućnost da i sami podijele svoju priču pomoću Olivetti pisaćih mašina. Projekt potpisuje Studio Geci iz Zagreba.

Također, na raspolaganju imate Nespresso aparate i kuhala kako biste mogli uživati u kavi i čaju tijekom cijelog boravka.

The Melegran
The Melegran

Uživajte na odmoru punim plućima

Gostima je osiguran doručak u obližnjem restoranu, korištenje privatnog parkirališta, prijevoz s parkirališta do recepcije te najam retro bicikala. Uživajte na odmoru punim plućima i iskoristite sve prednosti boravka u ovom hotelu.

I vaši kućni ljubimci su dobrodošli

Vlasnike kućnih ljubimaca će zasigurno razveseliti i činjenica da su i njihovi četveronožni mezimci dobrodošli prilikom boravka u jednom od Melegranovih apartmana – The Studio.

Dodatne informacije

Garzotto 14, 52210 Rovinj

Web-stranica hotela: www.melegran.com

E-mail adresa: heretohelp@melegran.com

Kontakt telefon za sva pitanja: +385 52 305 099

Instagram: @themelegran

Facebook: The Melegran

Učitati još
Zatvori