Provedite proljeće u pola cijene u jednom od najljepših rovinjskih hotela

Provedite proljeće u pola cijene u jednom od
najljepših rovinjskih hotela

Ovo je proljeće idealno vrijeme za putovanja diljem Lijepe naše, a hoteli koji prepoznaju potrebu za takvim putovanjima nas posebno vesele. Svi oni koji žele doživjeti Rovinj u boutique izdanju, i to u samom srcu starogradske jezgre, sada to mogu učiniti u pola cijene. The Melegran je, naime, pokrenuo akciju PUTUJEM DOMA koja nudi posebne uvjete za domaće goste.

Probudite svog unutarnjeg umjetnika

Ovaj se šarmantni hotel sastoji od trinaest smještajnih jedinica, među kojima i dva apartmana, a ono što ih čini posebnima jest individualan dizajn te luksuzna funkcionalnost. Naime, svaka soba “ima svoju priču”, a gostima se nudi mogućnost da i sami podijele svoju priču pomoću Olivetti pisaćih mašina.

The Melegran je odnedavno uvrstio u svoju ponudu i lounge sobu, kojoj gosti mogu pristupiti u bilo koje vrijeme za odmor nakon šetnje gradom, ispijanje signature koktela ili voćnih smoothieja, čitanje knjige ili bingeanje omiljene Netflix serije.

Posebne pogodnosti za domaće goste

Svi oni koji se žele odmaknuti od svakodnevne rutine i odsjesti u čarobnom Rovinju po prepolovljenim cijenama, to mogu učiniti jednostavnim unosom koda PUTUJEMDOMA prilikom rezervacije na web stranici hotela.

Ova akcija vrijedi sve do 15. svibnja, a mogu je iskoristiti gosti koji planiraju boraviti u The Melegranu dva ili više noćenja. Za one koji će odsjesti samo jedno noćenje, unos koda PUTUJEMDOMA otključati će cijene umanjene za 30%.

Gostima je osiguran doručak u obližnjem restoranu, korištenje privatnog parkirališta, prijevoz s parkirališta do recepcije, najam retro bicikli, a mogu se organizirati i privatne vinske ture pa čak i wellness trening doživljaji.

Vlasnike kućnih ljubimaca će zasigurno razveseliti još jedna novost, a to je da su ove godine njihovi četveronožni mezimci dobrodošli prilikom boravka u jednom od Melegranovih apartmana- The Studio.

Web stranica hotela: www.melegran.com

E-mail adresa: heretohelp@melegran.com

Kontakt telefon za sva pitanja: +385 52 305 099

Foto: The Melegran

Učitati još
Zatvori