Ovo je najnježnija kolekcija dosad: Izdvojili smo H&M komade koje želimo u našem domu
Ovo je najnježnija kolekcija dosad: Izdvojili smo H&M komade koje želimo u našem domu

Ovo je najnježnija kolekcija dosad: Izdvojili smo H&M komade koje želimo u našem domu

Veljača je mjesec koji posebno posvećujemo ljubavi. Znamo da se ona može iskazivati na mnogo načina, a prednost dajemo onim sitnicama kojima pokazujemo pažnju, naklonost i ljubav ljudima koji su dio našeg života. Ovog mjeseca glasamo za precious moments koje posvećujemo sebi, partneru, obitelji i prijateljima. Sve te trenutke postavljamo visoko na našoj ljestvici prioriteta, a svi oni mogu se opisati jednom riječju – ljubav.

It’s all about love

Nakon što nam je pažnju privukla posteljina sa srcima koja je postala viralna i dio naše wishliste, istražili smo i ponudu brenda H&M HOME te pronašli komade koji će upotpuniti našu it’s all about love uzrečicu te doprinijeti cjelokupnom dojmu i estetici. Od neodoljivih dekorativnih i cozy komada do detalja koji će okupljanja učiniti posebnim. Stavljamo ružičaste naočale i svakodnevicu oplemenjujemo bojama i simbolima ljubavi.

Večera u dvoje ili s dragim ljudima

Znamo da je tajni sastojak svake pripreme jela ljubav, a pored svih delicija u kojima uživamo tijekom zajedničkih okupljanja dosta pažnje usmjeravamo i na cjelokupan ambijent. I najmanji detalj dekoracije stola može značajno doprinijeti estetičnosti. Stoga, osim ljubavi, kada je riječ o dekoraciji, važni su i detalji. Bilo da je riječ o romantičnoj večeri udvoje ili okupljanju prijatelja, vrijeme i trud koji smo uložili u detalje dodatno potvrđuju našu naklonost. Pažljivo kombiniranje boja u vidu stolnjaka, salveta, pribora za jelo i cvijeća stvorit će neodoljivu atmosferu. Je li potrebno naglasiti da su svijeće u obje kategorije must?!

Lovely & comfy

Posebna ljubav uvijek ide na račun udobnosti. A love vibes dodatno unosimo detaljima. Jastučnice od mješavine lana s upečatljivim crvenim uzorkom unijet će energiju ove boje, dok će ružičasta, jednako atraktivna, dati nešto romantičniji ton. Dekorativna košara s motivom u obliku srca savršen je način da u vaš prostor unesete toplinu. Kada govorimo o udobnosti i ugođaju, perfect match dolazi u vidu knjige i pidžame. Stoga, listi home & cozy komada kojima želimo obilježiti ovaj period dodajemo i pidžame s motivima srca.

H&M komadi inspirirani Danom zaljubljenih

*Članak preuzet s portala Journal.rs.

Foto: H&M HOME/ @hmhome

Učitati još
Zatvori