H&M Home u novoj jesenskoj kolekciji predstavio statement detalje kojima ćete unijeti dašak topline u dom
H&M Home u novoj jesenskoj kolekciji predstavio statement detalje kojima ćete unijeti dašak topline u dom

H&M Home u novoj jesenskoj kolekciji predstavio statement detalje kojima ćete unijeti dašak topline u dom

Ljeto se polako bliži kraju, iako vrijeme zadnjih nekoliko dana to baš i ne potvrđuje. Međutim u trgovine su stigle prve jesenske kolekcije koje najavljuju novu sezonu. Kao što znamo, jesen je idealno vrijeme za makeover naših životnih prostora i pripremu za nove obaveze, pa tada najčešće uvodimo promjene u interijeru.

H&M Home kolekcija

Jesenski trendovi u interijeru 

Trendovi uređenja doma variraju iz godine u godinu, ali postoji nekoliko onih koji su popularni posljednjih godina. Na samom je vrhu minimalistički dekor koji je popularan trend već nekoliko godina. Ovaj stil naglašava jednostavnost, s čistim linijama, neutralnim bojama i fokusom na funkcionalnost. Osim toga, sve se više okrećemo održivom uređenju. Sa sve većom sviješću o problemima zaštite okoliša, mnogi se ljudi odlučuju za predmete za uređenje doma izrađene od održivih i ekološki prihvatljivih materijala. To uključuje namještaj izrađen od drva, energetski učinkovitu rasvjetu i ukrasne predmete izrađene od recikliranih materijala, gline, keramike, ratana…

Prirodni materijali i minimalizam

Prema tome, ove ćemo jeseni sve više u domovima viđati detalje od prirodnih materijala kao što su drvo, kamen, mramor i staklo. Međutim, kao suprotnost toplini i cozy atmosferi koju daje drvo, kombinira se i metal koji daje jednu dozu modernog izgleda.

Ručno rađeni detalji posljednji su krik koji svoje mjesto pronalaze u našim domovima. Naime, ručno izrađeni predmeti mogu dodati karakter i osobnost unutarnjem prostoru. U 2023. vjerojatno ćemo više viđati detalje poput ručno tkanog tekstila, keramike i ručno rezbarenog drvenog namještaja.

Nova H&M Home kolekcija

Dovoljno je unijeti par novih detalja ili dekoracija u prostor i odmah ćete promijeniti cjelokupni izgled i vibe interijera. U nadolazećim danima viđat ćemo sve više  jesenskih kolekcija za dom omiljenih nam brendova, a svoje novitete ovih je dana predstavio H&M Home sa svojim statement detaljima kojima ćete unijeti dašak topline u kombinaciji s modernim elementima. U novoj kolekciji za jesen dominiraju tople zagasite boje poput narančaste i smeđe, kao i drveni i stakleni detalji te vaze nepravilnih oblika. U ovoj kolekciji prevladava minimalizam koji se stapa s moderno dizajniranim, prekrasnim komadima namještaja i detaljima za dom.

Statement komadi

Stoga ako ste i vi jedni od onih koji se spremaju za jesenski makeover i tragaju za inspiracijom, predlažemo da zavirite u najnoviju ponudu H&M-a. Sigurni smo da ćete pronaći barem nekoliko komada koje biste vrlo rado voljeli imati u svom domu. U nastavku smo izdvojili svoje favorite, a cijelu kolekciju pronađite ovdje.

ogledalo_H&M Home
kameni svijećnjak_H&M Home
posude_H&M Home
miris za dom_H&M Home
vaza_H&M Home
vaza za cvijeće_H&M Home
staklena vaza_H&M Home
kamena vaza_H&M Home
svijeće_H&M Home
svijeće_H&M Home
slika_H&M Home
stalak za svijeće_H&M Home
stakleni svijećnjak_H&M Home
crvena jastučnica_H&M Home
ružičasta jastučnica_H&M Home
dvije jastučnice_H&M Home
jastuk_H&M Home
jastučnica_H&M Home
jastučnica_H&M Home
tepih_H&M Home
zavjese_H&M Home
deka_H&M Home
mekana deka_H&M Home
pomoćni stolić_H&M Home

Foto: Instagram (@hmhome), H&M Home

Učitati još
Zatvori