H&M Home ima statement detalje kojima ćete unijeti moderni vibe u svoj dom
H&M Home ima statement detalje kojima ćete unijeti moderni vibe u svoj dom

H&M Home ima statement detalje kojima
ćete unijeti moderni vibe u svoj dom

Zima se polako bliži kraju, iako vrijeme zadnjih nekoliko dana to baš i ne potvrđuje. Međutim u trgovine su stigle prve proljetne kolekcije koje najavljuju novu sezonu. Kao što znamo, proljeće je idealno vrijeme za makeover naših životnih prostora i proljetno čišćenje, pa tada najčešće uvodimo promjene u interijeru. Debele tkanine i dekice uskoro ćemo zamijeniti prozračnim materijalima, uzorcima i bojama koji će u naše domove unijeti dašak proljeća.

Trendovi u interijeru za 2023.

Trendovi uređenja doma variraju iz godine u godinu, ali postoji nekoliko onih koji su popularni posljednjih godina. Na samom je vrhu minimalistički dekor koji je popularan trend već nekoliko godina. Ovaj stil naglašava jednostavnost, s čistim linijama, neutralnim bojama i fokusom na funkcionalnost. Osim toga, sve se više okrećemo održivom uređenju. Sa sve većom sviješću o problemima zaštite okoliša, mnogi se ljudi odlučuju za predmete za uređenje doma izrađene od održivih i ekološki prihvatljivih materijala. To uključuje namještaj izrađen od drva, energetski učinkovitu rasvjetu i ukrasne predmete izrađene od recikliranih materijala.

Prirodni materijali i minimalizam

Prema tome, ove ćemo godine sve više u domovima viđati detalje od prirodnih materijala kao što su drvo, kamen, mramor i staklo. Međutim, kao suprotnost toplini i cozy atmosferi koju daje drvo, kombinira se i metal koji daje jednu dozu modernog izgleda.

Ručno rađeni detalji posljednji su krik koji svoje mjesto pronalaze u našim domovima. Naime, ručno izrađeni predmeti mogu dodati karakter i osobnost unutarnjem prostoru. U 2023. vjerojatno ćemo više viđati detalje poput ručno tkanog tekstila, keramike i ručno rezbarenog drvenog namještaja.

Nova H&M Home kolekcija

Dovoljno je unijeti par novih detalja ili dekoracija u prostor i odmah ćete promijeniti cjelokupni izgled i vibe interijera. U nadolazećim danima viđat ćemo sve više proljetnih kolekcija za dom omiljenih nam brendova, a svoje novitete ovih je dana predstavio H&M Home sa svojim statement detaljima kojima ćete unijeti dašak modernog vibea. U novoj kolekciji za proljeće dominiraju svijetle boje, pastelne nijanse i razigrani uzorci, kao i drveni i metalni detalji te vaze nepravilnih oblika. U ovoj kolekciji prevladava minimalizam koji se stapa s moderno dizajniranim, prekrasnim komadima namještaja i detaljima za dom.

Ovi statement komadi, osim što izgledaju odlično, oni su  i funkcionalni te su napravljeni od visokokvalitetnih materijala kao što je puno drvo manga, ratan ili pak mramor koji će u baš svaku prostoriju s lakoćom unijeti dozu luksuza.

H&M Home

Statement komadi

Stoga ako ste i vi jedni od onih koji se spremaju za proljetno čišćenje i tragaju za inspiracijom, predlažemo da zavirite u najnoviju ponudu H&M-a. Sigurni smo da ćete pronaći barem nekoliko komada koje biste vrlo rado voljeli imati u svom domu. U nastavku smo izdvojili svoje favorite, a cijelu kolekciju pronađite ovdje.

Učitati još
Zatvori