Viralna posteljina i šalice sa srcima koje ćete poželjeti kupiti čak i ako ste solo
Viralna posteljina i šalice sa srcima koje ćete poželjeti kupiti čak i ako ste solo

Viralna posteljina i šalice sa srcima koje ćete poželjeti kupiti čak i ako ste solo

Valentinovo je iza ugla, stoga motiv srca polako viđamo posvuda. Dok je nekima Valentinovo omiljeni dan u godini, drugi smatraju kako bi se ljubav trebala slaviti svaki dan. Bilo da ste pobornik ovog prvog ili pak drugog mišljenja, sitnice kojima ćete razveseliti drage osobe uvijek su dobra ideja. Odlučite li se za zajedničko druženje, izlet ili mali znak pažnje, sigurni smo da će izmamiti osmijeh osobe koju planirate iznenaditi.

Love is in the air…

Dan zaljubljenih u cijelom svijetu obilježava se 14. veljače i dan je to posvećen slavljenju ljubavi. Za one koji su u vezi, Valentinovo je prilika za proslavu ljubavi koju dijele te za stvaranje trajnih uspomena. Dan je to kada trebamo unijeti dodatnu dozu pažnje, romantike i nježnosti te pokazati da cijenimo posebne ljude u našim životima. Za one koji su slobodni, Valentinovo može biti prilika za slavljenje ljubavi prema sebi i fokusiranje na pozitivne odnose s prijateljima i obitelji.

Viralna posteljina sa srcima

Kako bilo, pronašli smo detalje kojima možete ukrasiti svoj dom. Jedna od viralnih stvari svakako jest posteljina sa srcima koja je osvojila i nas. Odmah smo se bacili na potragu i pronašli nekoliko modela. IKEA ima u ponudi dvije varijante – u ružičastoj i crvenoj boji, no trenutno su rasprodane.

Međutim na platformi Etsy možete pronaći posteljine, plahte i prekrivače sa srcima u širokoj paleti boja, pa smo u nastavku izdvojili nekoliko modela s ovim motivom ljubavi.

Preslatke šalice

Naravno, dan ne započinjemo bez šalice omiljenog napitka. Kako bismo u potpunosti uživali, volimo ga popiti iz omiljenih šalica. Ove keramičke koje izrađuje Poljakinja Julia Drozd želimo odmah. Naručiti ih možete putem web-stranice Ginger Jullie.

Romantične pidžame

Kako bi jutra bila potpuna i opuštena, volimo ih provoditi u pidžami. H&M je izbacio novu kolekciju pidžama i donjeg rublja, naravno pogađate, s motivom srca. Udoban materijal i preslatki uzorak razlog su zbog kojih se nećete htjeti skinuti iz njih.

Učitati još
Zatvori