Tople dekice su sve što nam danas treba: Izdvojili smo favorite
Tople dekice su sve što nam danas treba: Izdvojili smo favorite

Tople dekice su sve što nam danas
treba: Izdvojili smo favorite

Napokon je stigao petak, vikend je pred nama i samim time lakše odrađujemo dnevne obaveze. Osim toga, napokon smo dočeli snijeg pa u gradu vlada prava zimska idila. S hladnijim danima sve o čemu maštamo jest izležavanje u toplom domu. Nema ničeg ljepšeg od ležanja na kauču, dok umotani u toplu dekicu gledamo omiljeni film ili seriju. Tople deke sinonim su za savršene hladne zimske večeri, dok uživamo pored toplog kamina. Odličan recept za savršenu večer nakon napornog tjedna.

Najpoželjnije deke sezone

Postoji zaista pregršt brendova koji u svojoj ponudi imaju širok izbor vunenih deka s pomoću kojih možete stvoriti ugodnu i toplu atmosferu. Ipak, Arket svake godine u svojoj ponudi ima one trendi dekice koje viđamo na društvenim mrežama. Motiv deke osmislila je švedska umjetnica i ilustratorica Linnéa Andersson, a kreirala ih je švedska tvornica vune Klippan Yllefabrik.

Upravo jednu takvu, koja se uvijek rasproda, sada u novoj kolekciji ima i H&M Home. Ponekad i najmanji detalji mogu stvoriti cozy atmosferu u domu. To se zasigurno može reći i za ovaj trendi detalj kojeg se mnogi ne mogu zasititi. Od dekica se u hladnijim danima ne odvajamo, bilo da je riječ o spavaćoj sobi ili izležavanju u dnevnom boravku.

Udobna, topla i meka deka od 100 % vune

Obožavatelji minimalističkog stila već znaju da H&M Home u svojoj ponudi ima trendi detalje za uređenje interijera. Međutim, među svima njima najviše se istaknula deka sa stiliziranim motivima, koja dolazi u različitim bojama. Klippan vunene deke izrađene su od mekanog pamuka jacquard tkanja i imaju resice sa strane. Također imaju geometrijske uzorke u različitim bojama, a njihove dimenzije su 130 cm x 200 cm.

Spoj topline i stylish detalja

Ova deka zapela je za oko mnogim ljubiteljima uređenja interijera otkad je stigla na tržište, pa i nama. Naime, rasprodala se više puta nego što je itko mogao predvidjeti. Cijelu kolekciju vunenih deka možete pronaći na H&M Home web-stranici, a u nastavku izdvajamo favorite.

H&M Home dekica (16)
H&M Home dekica (15)
H&M Home dekica (14)
H&M Home dekica (2)
H&M Home dekica (3)
H&M Home dekica (1)
H&M Home dekica (6)
H&M Home dekica (5)
H&M Home dekica (4)
H&M Home dekica (11)
H&M Home dekica (10)
H&M Home dekica (9)
H&M Home dekica (8)
H&M Home dekica (7)
H&M Home dekica (13)
H&M Home dekica (12)

Najtoplije dekice

Osim ovih, H&M Home u ponudi ima još preslatkih mekanih i toplih dekica od kojih se ovoga vikenda ne odvajamo. Od vibrantnih boja pa sve do neutralnih tonova, jedva čekamo da se ušuškamo u njih. U svojoj ponudi tople dekice ima i Zara Home. Vunene, mekane i tople, ovo su naši favoriti.

Trendi ARKET dekice

Najpoželjnije dekice sezone možete pronaći i na ARKET web-stranici, a mi smo ovdje izdvojili još nekoliko favorita.

Poput umjetničkog djela

Dekice nisu samo potreba, one su jednostavan detalj koji svaki kutak u domu mogu pretvoriti u cozy oazu. Osim što su praktične, postoje one čiji uzorak podsjeća na prava umjetnička djela. Upravo smo takve pronašli na stranicama Zare Home i Ferm livinga.

Učitati još
Zatvori