Mirisi za dom koji će vas uvesti u blagdansko raspoloženje
Mirisi za dom koji će vas uvesti u blagdansko raspoloženje

Mirisi za dom koji će vas uvesti u
blagdansko raspoloženje

Prvu adventsku svijeću ste zapalili i imate apsolutno opravdanje za ulazak u božićni mood. Svijeće, lampice te božićni ukrasi polako se šuljaju u naše domove i blagdani su napokon pred vratima. Božićne zabave i blagdansko slavlje ove godine bit će nezaboravno jer napokon možemo bez ograničenja provesti blagdane s obitelji i prijateljima. Dugoočekivana zabava može početi! Najbitnije je osigurati jedinstven ugođaj uz najpoznatije blagdanske mirise.

Glade mirisi za dom

Iskoristite blagdanske trenutke što je bolje moguće za druženja i zabave, koje nismo mogli organizirati zbog pandemije koja nas je snašla. Uz bogati tradicionalni stol, vino i tople napitke te mnogobrojne kolače, neka se na vašem popisu za kupnju nađu i blagdanski mirisi kojima ćete pokrenuti pravu zabavu u vašem domu. Začinite atmosferu i izrazite svoj stil uz Glade® limited edition kolekciju mirisa.

glade zimski mirisi

Glade® limited edition zimska kolekcija mirisa

Glade® zna da se mladi žele opustiti tijekom blagdana i da traže načine da se izraze dok stvaraju savršeno raspoloženje za zabavu. Preuzmite kontrolu nad svojim prostorom uz uzbudljive mirise i stvorite nezaboravne blagdanske uspomene. Ovi mirisi pobrinut će se da razbuktate atmosferu i rasplamsate vatru na najboljem partyju sezone.

Glade mirisi za dom

Klinčić, cimet i muškatni oraščić uz sočne jabuke pojmovi su koji nas odmah podsjete na toplinu u zimskim danima. Ako biste htjeli da Vam dom odiše zimskim začinima i onda kada ne pečete božićnu pitu, Glade® Apple Cosy Cider miris osigurat će da u dom unesete note svježeg soka od jabuke i tradicionalnih zimskih začina. Ovaj tradicionalan i klasičan miris svevremenski je hit te će vas odvesti na blagdansku avanturu u bilo kojoj prilici, čitali Vi knjigu na kauču uz topli čaj ili se zabavljali s društvom na kućnoj zabavi.

Glade mirisi za dom

Kuhano vino omiljeni je napitak u hladnim zimskim danima, a često je glavni napitak na mnogim zabavama. U kombinaciji s bobičastim voćem i zvjezdastim anisom daje prekrasnu voćnu aromu, koja prožima sva vaša osjetila. Glade® Merry Berry & Wine odvažan je miris koji može biti glavni pomoćnik u organiziranju najbolje zabave u gradu! Note najfinijeg vina te mješavine crvenog i tamnog bobičastog voća uz mnogobrojne zimske začine opit će vas i učiniti da se izgubite u vremenu i prostoru te da se prepustite zabavnim blagdanskim trenutcima.

Glade mirisi za dom

Za slatkastu avanturu zadužen je miris Glade® Marshmallow Irish Cream.  Najfinije blagdanske delicije slatkog su okusa, a ako ih još prepržimo naš dom ispunit će rapsodija mirisa. Ako uz prženu Marshmallow slasticu popijete malo irskog krem likera, punoća okusa izazvat će u vama čaroliju osjećaja. Ovom aromom možete biti okruženi svakodnevno uz svijeću iz Glade® limited edition kolekcije.

Glade mirisi za dom

Za koji god miris da se odlučite nećete pogriješiti, jer ćete uz svaki miris u svom domu rasplamsati blagdansko raspoloženje. Mirisi dolaze u nekoliko formata. Glade® Električni osvježivač zraka ispunit će vaš dom i kontinuiranim mirisom unijeti blagdanske note čak i do 100 dana. Glade® Automatski osvježivač zraka omogućit će vam da zakoračite u blagdansku oazu ispuštajući miris svakih 9, 18 ili 36 minuta.

Prilagodite ispuštanje mirisa prema vašim željama i prepustite se rapsodiji osjećaja. Glade® Svijeće prožete eteričnim uljima stvorit će pravi ugođaj za blagdanska druženja i zabave. Glade limited edition kolekcija čeka samo na vas!

Foto: Envy CROATIA

Učitati još
Zatvori