Namještaj kojeg smo s nestrpljenjem očekivali stigao je u Zagreb

Namještaj kojeg smo s nestrpljenjem
očekivali stigao je u Zagreb

Enza Home konceptni je brend namještaja koji stiže u Zagreb. U svome asortimanu Enza Home nudi proizvode poput madraca, kućnog tekstila, namještaja za spavaće sobe i blagovaonice. Namještaj brenda Enza Home karakterizira bezvremenski dizajn, riječ je o proizvodima koji kombiniraju kvalitetu s estetikom, a sve potpisuje tim talijanskih dizajnera sa sjedištem u Milanu.

Povodom otvorenja Enza Home nudi 15 posto popusta na sve!

Trgovina se nalazi u sklopu Family Malla Zagreb i proteže se na gotovo dvije tisuće metara kvadratnih. Osim dizajnom i kvalitetom Enza Home izdvaja se i cijenom. Luksuzne komade uvijek možete pronaći po pristupačnim cijenama, a ukoliko vam treba pomoć arhitekta pri uređenju prostora, Enza Home nudi rješenje. Naime, ukoliko imate nedoumice oko uređenja interijera u trgovini imate na raspolaganju tim arhitekta koji će vam pomoći pri konceptu, odabiru i 3D vizualizaciji vašeg prostora.

Osim namještaja za spavaće sobe, blagovaonice Enza Home nudi i svijet spavanja Yataş. Yataş Bedding World nudi kvalitetne krevete, a i tekstilne proizvode za dom koji će uljepšati vašu spavaću sobu. Povrh svega, tu je i Enza Cafe u kojem možete uživati u ispijanju kave nakon odabira namještaja baš po vašoj mjeri.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori