NATALIO svijeće vode vas na uzbudljivo mirisno putovanje Hrvatskom

NATALIO svijeće vode vas na uzbudljivo
mirisno putovanje Hrvatskom

NATALIO mirisne svijeće

Natalio Đangradović je hrvatski dizajner koji uspješnu karijeru gradi unutar, ali i izvan granica Hrvatske. Njegove prepoznatljive kreacije osvojile su New York i Los Angeles, a jednu od njegovih haljina prije nekoliko smo godina imali prilike vidjeti i na crvenom tepihu dodjele nagrada Oscar. Iako puno vremena izvan nje, Natalio se uvijek rado vraća u Hrvatsku i svoj Grad. Uz omiljena mjesta vežu ga uspomene, ali i mirisi.

Samo onaj tko je imao avanturu života vani, zna kako miriše Hrvatska. Većina ostalih to bogatstvo udiše zdravo za gotovo. Usuđuju se i ne primijetiti ga. Kročiti u inu metropolu svakodnevice, nakon godišnjeg odmora u Hrvatskoj, emocionalni je izazov. To nešto što se ne može otresti ili iščupati, smjesti se u dno prsnog koša. Nije da boli. Do dana je. Nekad je teže, a nekad je ispod nataloženih životnih smicalica pa k’o fol nije tu. Nekad jednostavno ne da disati.“, opisao je Natalio svoj doživljaj prepoznatljivih mirisa Hrvatske.

NATALIO mirisne svijeće

Ništa nam neće probuditi uspomene kao miris. I ne samo uspomene, već i emocije koje su povezane s tim uspomenama.  Ispred moga Grada, ima jedan otok. Od davnina je to otok koji fino miriše, nisu ga bez razloga nazvali Lokrumom. Mirisao je i Benediktincima i nesretnom Maksimilijanu. Kada, kao dijete, tu naučiš plivati ili kada se s prijateljima igraš i smiješ paunima ili kada sa simpatijom šetaš puteljcima; ti na Lokrumu udišeš mirise sreće.  Svaki posjet otoku, za mene je povratak sreći. Povratak u djetinjstvo. Povratak u ljepotu jednostavnosti. 

U prepoznatljivim mirisima koji bude uspomene i emocije, Natalio je pronašao inspiraciju za svoj novi projekt – brend mirisnih svijeća NATALIO.

NATALIO mirisne svijeće

NATALIO je brend svijeća inspiriranih mirisima Hrvatske

U svakodnevici, lišenoj mirisa moga otoka, nostalgija me probudila. Ideja je reciklirana; ako ja ne mogu otoku, otok može doći k meni. Oduvijek sam, kao ljubitelj svijeća, bio u neumornoj potrazi za onom savršenom. Spoznaja da sam sebi mogu napraviti svijeću, koja će atmosferu mog otoka prenijeti u moj dom, je bila fantastična. Od nostalgije do poslovnog pothvata nije prošlo puno vremena. 

Da sve to ne ostane u fazi strastvenog hobija, pobrinuli su se i njegovi najbliži. Osim što su mu bili podrška, oni su bili i stručni savjetnici i naravno, žestoki kritičari; uvijek tražili svijeću više. 

Počelo je s Lokrumom, a NATALIO kolekcija nastavlja se s mirisnim svijećama inspiriranim Hvarom, Rabom i Brijunima. Svaki otok je jedinstven te ostavlja jedinstveni mirisni utisak koji je pretočen u jedinstvenu mirisnu svijeću. NATALIO svijeće su mirisno putovanje Hrvatskom, a svaka svijeća ima i svoje koordinate koje nas vode na tom putovanju.

NATALIO mirisne svijeće

Više o ovim mirisnim svijećama možete saznati na natalio.hr, gdje ih možete i naručiti, a sve novosti i novitete pratite i na Instagram profilu brenda @nnatalioo.

NATALIO mirisne svijeće
NATALIO mirisne svijeće
NATALIO mirisne svijeće
NATALIO mirisne svijeće
NATALIO mirisne svijeće
NATALIO mirisne svijeće
NATALIO mirisne svijeće

Foto: NATALIO

Učitati još
Zatvori