Svijeće s mirisom hrvatske prirode: Obožavani domaći brend vraća se na velika vrata
Svijeće s mirisom hrvatske prirode: Obožavani domaći brend vraća se na velika vrata

Svijeće s mirisom hrvatske prirode: Obožavani domaći brend vraća se na velika vrata

Uroni je hrvatski brand prirodnih mirisnih svijeća čija se proizvodnja u potpunosti odvija u Hrvatskoj. O njima smo već pisali, a nakon kratke pauze, vraćaju se na velika vrata s novim vlasnikom. Podsjećamo, svojim upečatljivim dizajnom Uroni mirisne svijeće osvojile su mnoga globalna priznanja, 100% su prirodne, svaki dio svijeće je ručno izrađen.

Miris prirode koji se osjeća svim osjetilima

Znanstveno je dokazano da mirisne svijeće mogu imati pozitivne psihološke učinke poput podizanja energije, poticanja raspoloženja i radne sposobnosti do smanjenja razine stresa i osjećaja tjeskobe. To ste, uostalom, mogli i sami iskusiti kada ste nakon napornog radnog dana stigli kući i upalili svoju omiljenu mirisnu svijeću. Uroni svijeće posebne su, pak, jer nas uranjaju u svijet ljepote, opuštenosti i sreće. U svijet prirode koji se ne osjeća samo osjetilom mirisa nego cijelim bićem.

Miris prirode Uroni svijeća razbuđuje sva osjetila te vas iz gradske vreve uranja u livade, jezera, mora, rijeke, vrhove planina, šume, miris popodnevnog sunca, prvog snijega, energičnog vala i bure.

Uroni mirisne svijeće_Marija Laća

Uroni svijeće donose miris Like, Gorskog kotara, dalmatinskog sunca…

Uroni prirodne mirisne svijeće izrađene su od sojinog voska, pamučnog fitilja i s prirodnim esencijalnim uljima. Ne sadrže štetne kemikalije te su pakirane u ručno rađene posudice od bijele gline.

Uroni vas uranja u ljepotu prirode. Mirisi i nazivi svijeća inspirirani su elementima iz netaknute hrvatske prirode. U kolekciji se trenutno nalaze četiri svijeće: Atop the Mountain Top, Lost in the Woods, Riding the Wave i No. 25.

Svijeća Atop the Mountain Top ispunjava dom skladnim mirisom čistog planinskog zraka Like, protkanog mirisima limuna, kadulje i drugog samoniklog bilja. Lost in the Woods uranja vas u mir ranojutarnje šetnje šumama Gorskog kotara, dok Riding the Wave budi uspomene na posljednje valove ljeta i toplinu dalmatinskog sunca. Svijeća No. 25 inspirirana je čarolijom božićnog jutra i vaš dom osvjetljava toplinom Božića kroz cijelu godinu.

Uroni mirisne svijeće_Marija Laća

Globalno nagrađivani brand

Za svoj jedinstveni koncept i dizajn Uroni je osvojio dvije velike svjetske nagrade – Red Dot Award i Pentawards. Doživljaj uranjanja u miris svijeće simbolički je prikazan utorom na samoj posudici koji je nastao uranjanjem druge posudice u nju. Ručno rađena posudica može se prenamijeniti u teglicu za bilje i ostati kao trajna dekoracija u domu.

Idealan poklon koji traje

Svi volimo osjećaj radosti primanja ili darivanja posebnih poklona. Pokloni nas podsjećaju na drage osobe i ugodne susrete. Zbog svog prirodnog sastava i upečatljivog dizajna, Uroni svijeće idealan su poklon koji trajno ostaje u vašem domu, za razliku od buketa cvijeća ili butelje vina. Ova lijepa, elegantna i održiva kolekcija upotpunjuje svaki prostor i stvara autentično prirodno okruženje kako biste obilježili jedinstvene i nezaboravne trenutke. Darujte sebe i darujte druge originalnim hrvatskim proizvodom koji će postati vaš omiljeni prirodni dodatak.

Istražite Uroni kolekciju na web stranici i društvenim mrežama.

Foto: Instagram, Uroni

Učitati još
Zatvori