Svijeće s mirisom hrvatske prirode za jesenski ugođaj u domu
Svijeće s mirisom hrvatske prirode za jesenski ugođaj u domu

Svijeće s mirisom hrvatske prirode za
jesenski ugođaj u domu

Za ovakvih tmurnih dana, sve što nam treba jest cozy atmosfera. Osim mekih i toplih dekica te omiljenog napitka, tome će svakako pridonijeti mirisne svijeće. One će vas opustiti i podsjetiti da je vrijeme za opuštanje uvijek potrebno vrijeme i da bismo u svakom danu trebali odvojiti maleni djelić samo za sebe. U zadnjih nekoliko godina mirisne svijeće doživjele su veliki boom. Toga su svjesni i proizvođači te su počeli ambalažu ukrašavati na razne maštovite načine kako bi privukli širu publiku. Svakodnevno izlaze brojna limitirana izdanja, a neki brendovi nude i svijeće koje mirišu isto kao parfem iz njihove linije.

Jedan od brendova koji je nam je ovaj put zapeo za oko jest hrvatski brend Uroni.

Uronite u miris čistog planinskog zraka, mistične šume i energičnog vala

Vjerujemo da miris prirode budi sva osjetila i širi pozitivnu energiju. Dopustite si da nakon cjelodnevnog užurbanog ritma i gradske vreve uronite u osjećaj udobnog zagrljaja mekog baršuna ili čistog bijelog pamuka. Uroni svijeće, stoga su idealne za ove hladne, tmurne i kišne dane kad nam je potrebna pozitivna energija i toplina.

Svijeće su element našeg doma koji svojim plamičkom bistri um te ispunjava prostor mirisom koji nas podsjeća na ljepotu krajolika. Uz svijeće uranjamo u svijet bezbrižnosti i opuštenosti. Baš prustovski, mirise vežemo uz sretna sjećanja poput mirisa zadnjeg vala prije odlaska s odmora, šetnje šumom kroz Gorski kotar ili mirisa proljetne kiše u Lici.

Ljubav prema čistoj hrvatskoj prirodi

Uroni svijeće proizvode se u Hrvatskoj, a njihovi mirisi inspirirani su čistom, netaknutom hrvatskom prirodom i ljepotama krajolika.

Svjesni da se sve što radimo odražava na prirodu i naš okoliš, Uroni stvara održive proizvode. Svijeće su izrađene od sojinog voska i imaju pamučni fitilj, a posude su ručno rađene od bijele gline koje se mogu prenamijeniti u posudu za bilje ili ostati trajna dekoracija u domu.

Uroni mirisne svijeće
Uroni

U nastavku izdvajamo svijeće iz Uroni kolekcije koje će vam ispuniti prostor predivnim mirisnim notama.

Svijeća koja vaš dom ispunjava mirisnim aromama čistog planinskog zraka Like, surim od bure i aromatičnim od limuna, kadulje i ostalog divljeg bilja.

MIRISNE NOTE

Vršne: limun, pepermint, kadulja

Srednje: đumbir, bosiljak

Bazne: /

Ispunite svoj životni prostor mirisnim uspomenama na posljednje morske valove ljeta. Neka vas note limuna, bergamota, dinje, ruže i jasmina podsjete na toplu čežnju kojom vas ispunjava more, beskrajno i zlatno, pod kasnim zrakama toplog dalmatinskog sunca.

MIRISNE NOTE

Vršne: limun, bergamot, dinja

Srednje: rose, jasmine muguet

Bazne: herbal, balsam

Uz ovu mirisnu svijeću s vršnim notama korijandera i podlogom od jasena, cedrovine i mahovine uronite u mir ranojutarnje šetnje mističnim šumama Gorskog kotara.

MIRISNE NOTE

Vršne: korijander, zrela šljiva, egzotični začini

Srednje: ružine latice, spaljeni duhan, indijski šafran

Bazne: cedrovina, mahovina, jantar

Foto: Instagram, Uroni

Učitati još
Zatvori