Originalne tegle za cvijeće koje će vam se svidjeti na prvi pogled

Originalne tegle za cvijeće koje će vam
se svidjeti na prvi pogled

Bačva je obiteljski brend nastao iz ljubavi prema biljkama, minimalizmu i okolišu, a iza njega stoje Luka koji bačve izrađuje i Ivana koja je zaslužna za dizajnerska i kreativna rješenja. Bačve su unikatne, funkcionalne, reciklirane i personalizirane i zato su nam se svidjele na prvi pogled.

Sve je krenulo kao DIY

“U potrazi za teglama za našu terasu shvatili smo da ne nalazimo cvjetnjake koji su nam estetski prihvatljivi, ujedno dugoročni i dovoljno funkcionalni. Pošto smo oduvijek voljeli DIY odlučili smo ih napraviti sami. Tako je nastala prva Bačva, odmah smo znali da imamo nešto posve novo – unikatni proizvod koji otpad pretvara u personalizirani, profinjeni cvjetnjak u kojem su naše biljke sigurne“, kaže dvojac koji stoji iza ove ideje.

Neobične tegle za cvijeće

Žele ponuditi mogućnost personalizacije tako bitnog elementa uređenja prostora te svima približiti pozitivno iskustvo sadnje, a biljkama u posudama osigurati najbolje uvijete za rast. Drugi cilj im je monotonu kupnju i nedovoljno kreativnu ponudu tegli pretvoriti u zanimljiv, individualizirani proces.

Bačva je naš mali doprinos boljem sutra, u kojem se nadamo smanjiti nepotrebnu potrošnju sirovine i masovnu proizvodnju koja rezultira velikim otpadom. Zato su Bačve ručno rađene, u malim serijama, kako ne bi nastao višak zaliha, a cijeli proces je pomno promišljenih koraka tako da budu izdržljive, bez stvaranja potrebe za novom brzom kupnjom“, zaključuju iz Bačve. Bačve dolaze u tri veličine, nudi se sedam standardnih boja, a uz dodatne opcije stvaranja kotačića i ručkica svoje bačve možete dizajnirati i sami. Sve informacije potražite na njihovoj web stranici.

Učitati još
Zatvori