Ukrasi na prozorima za najljepši blagdanski ugođaj

Ukrasi na prozorima za najljepši
blagdanski ugođaj

I dok su okićene ljestve sasvim netradicionalan način unošenja blagdanske atmosfere u dom, jedno od najzanimljivijih mjesta koje ovih blagdana možete ukrasiti definitivno su prozori, pogotovo dok još niste postavili drvce kako bi uživali u dekoraciji što duže.

Ideje su brojne, ali uglavnom se svode na nekoliko sitnica – papirnate lanterne, lampice, svijećnjake i vaze ispunjene ukrasnim granama. Svaki simbol blagdana je u ovoj kombinaciji dobrodošao, pa tako možete na prozorsku klupčicu postaviti aranžman od kuglica, svjećice raznih veličina, možda čak i mini bor.

Papirnate zvijezde jedan su od zaštitnih znakova kuće IKEA te se svake godine pojavljuju u najrazličitijim veličinama. Uz pomoć kabela ona može postati visilica i ‘mood light’ koja će bacati nježno svjetlo na vašu sobu te odašiljati topli blagdanski ugođaj prema vanjskom svijetu, pogotovo kad padne noć.

Uz lampice, na prozor (primjerice, na karnišu zavjese) možete objesiti i kuglice raznih oblika koje će izgledati poput snježnih pahulja. Prozorska daska može biti mjesto za božićnu pšenicu, vazu s cvijećem ili božikovinom, ali i razne figurice, ako ih imate. Inspirirajte se idejama u nastavku!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori