Mini bor stane i u najmanji kutak

mini-bor-5

Bliži se vrijeme kupovine još jedne božićne jelke. Birate li svake godine umjetni bor, onda ne razmišljate o ovom zadatku, a tražite li uvijek svježe drvce onda ćete uskoro biti u dilemi što odabrati. Problemi se javljaju živite li u malom prostoru ili želite malo ukrasiti ured, tada veliki bor možda i nije najbolja opcija.

mini-bor-2

Prošle smo godine donijeli vijest o Mini boru, minijaturnom izdanju jelke s hrvatskim potpisom koji je na tržište lansirao mladi bračni par, Matija i Anja Đurinek. Svojim dimenzijama (55 centimetara) idealno je rješenje svaki prostor, a poslije Božića može se posaditi u prirodi i pratiti kako raste. Mini bor je zapravo spororastuća kanadska patuljasta smreka, čiji se godišnji rast mjeri ravnalom. U prosjeku naraste 5 do 10 centimetara godišnje, a već nakon 20 godina moći ćete uživati u velikom dvometarskom boru!

mini-bor-3

Ove je godine dobio novi izgled u redizajniranoj teglici i osim na službenoj stranici, može ga se nabaviti na nekoliko mjesta u Zagrebu – doznajte gdje na ovom linku. Možete ga okititi kao i pravi bor, s kuglicama i lampicama po izboru, a ako ga planirate nekom pokloniti bit će vam osigurana i personalizirana poruka.

mini-bor-4

Komentari