Bajkovito uređenje Aldukove božićne večere

Bajkovito uređenje Aldukove
božićne večere

Gala blagdanska večera u organizaciji poznatog modnog dizajnera Ivana Alduka svake godine postaje epicentar okupljanja svih ambasadorica brenda, suradnika i modnih novinara, urednika koji se vrlo rado odazovu druženju. Iako je prosinac prepun evenata i raznih domjenaka, Alduk Xmas Dinner je postao onaj koji se rado iščekuje zbog posebne atmosfere i svih pomno osmišljenih detalja.

Hotel Esplanade otvoren prije više od 90 godina i restoran Zinfandel’s poslužili su kao najbolja moguća kulisa, svojom estetikom i kvalitetom ovoj posebnoj večeri su pružili poseban gala efekt koji je započeo pićem dobrodošlice, a nastavio se raskošnom večerom od četiri slijeda i posebno biranim vinima koji su posluživani na bogato i ekstravagantno uređenom stolu od osamnaest metara dužine.

Alduk Xmas Dinner i Cvjetna Galerija RL

“Postići wow efekt je uvijek moja osobna želja jer uživam u nečemu novome i još neviđenome, stoga smo ove godine u suradnji s Cvjetnom galerijom RL osmislili čak 50 m2 magično ukrašenog stola u crno-srebrnom tonu za 44 posebna gosta. Zanimljiva je informacija da je dekoracija dostavljena u čak dva velika kombija, a slagala se više od deset sati”, komentirao je Ivan.

Božićna dekoracija sastojala se od visokih vaza ispunjenih granama ilexa, božikovine i borovine. Isti su se zeleno-crveni motivi protezali duž stola, a odlično su se uklopili d visokim kristalnim svijećnjacima i visećim svijećnjacima za lučice. Crni stolnjak i kristalni lusteri u dvorani samo su naglasili glamur cijele kompozicije na kojoj smo jedva dočekali uživati u sljedovima ukusnih delicija. Alduk je svoju božićnu večeru opet podigao na stepenicu više, tako da jedva čekamo vidjeti kako će izgledati sljedeće izdanje…

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori