Centar Zagreba postao bogatiji za još jedan hotel. Zavirite u njega
Centar Zagreba postao bogatiji za još jedan hotel. Zavirite u njega

Centar Zagreba postao bogatiji za još
jedan hotel. Zavirite u njega

Nakon Zonara i Met Hotela, Zagreb je postatao bogatiji za još jedan novi hotel. Smješten na adresi Petrinjska 7, s ulazom iz Amruševe ulice (Amruševa 4), art’otel Zagreb otvorio je svoja vrata.

artotel Zagreb
Render izgled novog hotela
artotel Zagreb
Render restorana u sklopu hotela

Smješten u povijesnoj stambenoj zgradi koja je pretvorena u ekskluzivni, art’otel Zagreb suvremeno je dizajnirani hotel sa 110 soba, uključujući 5 apartmana. “Hotel je dizajniran s opuštajućom udobnošću, ali obogaćen umjetničkim dodirom”, navedeno je na službenim stranicama.

artotel Zagreb
artotel Zagreb
artotel Zagreb

Ističe se kako je njegova lokacija u samom srcu grada ujedno i njegova velika prednost jer gostima predstavlja savršeno polazište za istraživanje Zagreba. Pri njegovom uređenju dizajneri su poželjeli kreirati udoban i funkcionalan prostor s umjetničkim štihom.

Osim spavaćih jedinica, hotel će nuditi i druge sadržaje od kojih je posebno zanimljiva Gemma wellness & spa zona s dvije saune, dvije sobe za tretmane, prostorom za opuštanje i unutarnjim bazenom. Nadalje, kreirana su i 4 prostora za sastanke koji mogu primiti do 18 gostiju.

artotel Zagreb
artotel Zagreb
artotel Zagreb

U sklopu hotela trebao bi djelovati i novi azijski restoran YEZI, a sve podatke o njemu donosimo na linku. Uz njega djelovat će i hotelski bar, a vjerujemo kako će dobar mamac za posjet hotelu biti rooftop bar s kojeg se pruža pogled na središte grada.

Foto: art’otel Zagreb

Učitati još
Zatvori