Tople dekice u kojima ćemo se ušuškati u nadolazećim jesenskim danima
Tople dekice u kojima ćemo se ušuškati u nadolazećim jesenskim danima

Tople dekice u kojima ćemo se ušuškati u
nadolazećim jesenskim danima

Stigao nam je rujan, i iako i dalje službeno nije jesen, kiša i tmurno vrijeme koje nas je zahvatilo zadnjih par dana daju nam taj osjećaj. S dolaskom jeseni i hladnijih dana sve češće boravimo u zatvorenim prostorima, a nema nam boljeg nego nakon dugog i napornog dana doći kući, ušuškati se pod dekicu i uz šalicu toplog napitka gledati najdraže nam serije i filmove. O tome koje serije i filmove ćemo gledati ovaj mjesec, već smo pisali. Ako ste u potrazi za novim binge worthy naslovima, možete ih potražiti u našoj rubrici ‘Ovaj mjesec bingeamo’.

Tople i mekane deke uz koje ćemo provesti hladne mjesece

Kao što smo već spomenuli, jesen je idealna za ušuškati se pod dekicu uz omiljeni nastavak serije ili filma.  No, za to nam je potrebna savršena deka. Mekane i tople deke osim što su udobne i praktične, savršen su dodatak svakom interijeru i pomoću njih stvaramo pravu cozy atmosferu. Cozy atmosfera ili osjećaj jedan je od onih za kojim žudimo gotovo cijele godine. Upravo on dolazi do svog punog izražaja u hladnijim mjesecima godine, a mekane i tople dekice ga upotpunjuju. Deke su idealne za unošenje topline u vaš životni prostor. Bilo da njima ukrašavate krevet ili kauč nedvojbeno je da će krasiti vaš svaki kutak doma i donijeti vam dašak jesenske atmosfere.

Postoji zaista pregršt brendova koji nude savršene dekice za stvaranje najudobnije atmosfere. Gotovo svi vole imati veći izbor deka koje koriste za vrijeme hladnijih mjeseci. Neke možda služe izričito kao dekoracija, dok nas druge griju uz gledanje omiljene serije ili filma. Ako ste trenutno u fazi upotpunjavanja vlastite kolekcije deka ili ste jednostavno u potrazi za novom omiljenom, ne strepite! Izbor najboljih i najmekanijih deka donosimo u nastavku.

Urban Outfitters

Foto: Instagram, Zara Home, H&M Home, Kave Home, Nordic Nest, Urban Outfitters

Učitati još
Zatvori