Ljetovanje iz snova: Apartman na Pagu s pogledom koji oduzima dah
Ljetovanje iz snova: Apartman na Pagu s pogledom koji oduzima dah

Ljetovanje iz snova: Apartman na Pagu s
pogledom koji oduzima dah

Bošana je maleno naselje smješteno nekoliko kilometara sjeverno od grada Paga, na starom putu koji je u prošlosti jedini spajao Novalju i Pag. Proteže se na strmim stijenama nad morem s kojih se pruža jedinstven i prekrasan pogled. Upravo tamo smjestio se divan apartman prikladnog naziva – A White Cliffside Studio. Okružen vegetacijom značajnog krajobraza i posebnog rezervata Dubrava-Hanzine, ovaj ljupki studio apartman savršeno je mjesto za bijeg od užurbane svakodnevice.

Apartman sa spektakularnim pogledom

A White Cliffside Studio je novouređeni apartman u kojem može odsjesti maksimalno troje ljudi. Ističe se velikom terasom koja se nadvija nad morem (nalazi se 30 m iznad mora) na kojoj gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na Paški zaljev, Velebit i Paška vrata te uživati u privatnosti i mirnoj okolini. Opskrbljena je solarnim tušem, roštiljem i natkrivenim stolom, a ono što nam je posebno upalo u oko je ležaj u kutu terase koje nam se čini kao mjesto gdje bismo bez problema provodili cijele dane.

Iznutra je apartman u potpunosti opremljen modernim sadržajima kao što su smart-TV, wi-fi i klima, a sastoji se od kuhinje, kupaonice, bračnog kreveta i dodatnog ležaja. U interijeru prevladavaju svijetli tonovi koji cijeli prostor čine prozračnim i ugodnim za boravak.

Divna lokacija na otoku Pagu

Posebnost lokacije na kojoj se nalazi apartman je i neposredna blizina jedne od naljepših plaža na ovom dijelu – plaže Rozin bok, kao i blizina mnogobrojnih drugih plaža do kojih možete doći biciklima koji su vam na raspolaganju za vrijeme boravka. Zaljubljenike u vodene sportove oduševit će sup daska koju možete koristiti, a tu je i kajak kojim možete odveslati do živopisnih šljunčanih i pješčanih plaža okruženih stijenama.

U blizini apartmana je i planinarska staza koja vodi do Sv. Vida, najvišeg vrha otoka Paga, s kojeg se pruža nezaboravan pogled na brojne susjedne otoke i veći dio Nacionalnog parka Velebit.

Kolovoz je na izmaku, no to ne znači da je ljeto gotovo. Ako tek idete na godišnji odmor ili tražite mjesto za odlazak na vikend putovanje, razmislite o Bošani i ovom divnom apartmanu gdje ćete odmoriti dušu i tijelo. Više informacija možete pronaći ovdje.

Foto: A White Cliffside Studio

Učitati još
Zatvori