Nova sezona cosy dekica u Arketu

Jesen donosi nove kolekcije u omiljene nam trgovine, pa je tako ARKET izbacio nove dekice u koje ćemo se ušuškavati ove zime.

Nova kolekcija

Obožavamo dekice jer su nam one u zimskim vremenima doslovno najbolji prijatelji, a nema bolje nego ušuškati se u neku mekanu i odbingeati omiljenu seriju. Što se tiče njih samih uvijek su u modi one od prirodnih materijala, velike i najvažnije od svega mekane. Naravno nismo imuni ni na to da dobro izgledaju pa ćemo zato često tražiti i one koji će nam savršeno pristajati u interijer i slagati se s našom sofom. U ARKETU su izbacili liniju novih dekica , a mi smo izdvojili neke od njih koje su nam posebno zapele za oko.

ARKET

Arket je sestrinski brend poznatijeg H&M-a, lansiran prije koju godinu i zamišljen kao platforma koja okuplja više brendova na jednom mjestu, ali i kao luksuznija verzija H&M-a, s kvalitetnijim odabirom odjeće, obuće i detalja. Osim modnih komada, imaju i savršenu Home sekciju, profinjene skandinavske estetike, a super je da imaju dostavu i na hrvatsko tržište.

Foto: ARKET

1