Dvije sestre poduzetnice iz Rovinja stvaraju unikatne dekoracije za dom

Pri uređenju doma svakako se uvijek vodimo onom da su detalji najbitniji. Oni oplemenjuju svaki prostor i dovode uređenje vašeg doma do savršenstva. Elegantno promišljeni detalji, mala umjetnička djela rađena su s visokom preciznošću odlike su brenda Sorinele iza kojeg stoje dvije kreativne sestre Sonja i Marinela Benčić.

Sorinele – unikatne dekoracije za dom

Sestre Benčić, svestrane su poduzetnice, uvijek vedre i nasmiješene, za sebe kažu kako su kreativne direktorice, ali i obrtnice koje se sjajno nadopunjuju i koje ne mogu sakriti ponos što nastavljaju dugogodišnju tradiciju obiteljskog posla. U posao smo ušle zahvaljujući našem ocu, od koga smo naslijedile ljubav prema onome što radimo. Tata je radio ključeve i graviranje, a svoju je radnju otvorio 1991. Mi smo cijeli život odrastale s time, a kasnije smo preuzele, proširile i unaprijedile posao. U međuvremenu smo otkrile beskrajne mogućnosti koje pruža akril i time smo otvorile potpuno jednu neočekivanu dimenziju u stvaranju dekoracija za dom. Danas akril doživljava veliki revival u svijetu i sve češće ga koriste brojni poznati dizajneri, kažu sestre Benčić.

Akril se vraća u trend uređenja interijera

Posebnost brenda Sorinele je što se u proizvodnji koristi akril, materijal koji se ponovo vraća na svoje zasluženo mjesto u trendovima uređenja modernih interijera. Sorinele je do sada bio poznatiji pod imenom Glam Avenue, a kroz proces rebrendinga postao je još privlačniji i pristupačniji na tržištu. Novo ime je inspirirano našim imenima (Sonja i Marinela), ali je i kovanica talijanskih riječi sorelle što znači sestre te sole i soriso, odnosno sunce i osmijeh. Imenom nam je bilo jako važno dočarati pozitivni i vedri osjećaj kakav daje interijer bogat lijepim detaljima. Naša nova filozofija branda inspirirana je upravo detaljima jer vjerujemo da su oni ti koji se urezuju u pamćenje i daju značenje. Kod ljudi je to osmijeh, pokret, poneka riječ koji odaju njihovo pravo stajalište u konverzaciji, a u prostoru su upravo detalji ti koji daju dušu prostoru, oplemenjuju ga i oživljavaju. Zato i je novi slogan Eye for details.

Nova elegantna kolekcija

U sklopu rebrandinga na tržište je izašla i nova elegantna kolekcija s tri linije proizvoda Sorinele Simplicity, Sorinele Glamour i Sorinele Joy. Nova kolekcija je izraz naše ljubavi prema lijepim, ugodnim i detaljima bogatim životnim prostorima. Inspiraciju tražimo svuda oko nas, u našim vlastitim životima, interijerima koje posjećujemo, na putovanjima i u razgovoru s klijentima. Oduvijek imamo oko za detalje, raduju nas lijepi predmeti i proces njihovog stvaranja nam budi maštu. Novu Sorinele kolekciju istražite putem njihove web stranice.

Foto: Maja Danica Pečanić, Stilist: Boba Blašković

0