Prvi Božić u Greenery Procaffeu izgleda kao san

Prvi Božić u prepoznatljivom zagrebačkom kafiću profinjene estetike – Greeney Procaffeu izgleda sjajno. Nađete li se u Vukovarskoj ulici, svakako zastanite na broju 52 i dozvolite si malo hedonizma. Ovdje ćete uživati u lijepo uređenom prostoru koji je dodatno naglašen ljuljačkama na kojima možete potpuno zaboraviti na vrijeme i prepustiti se svom vremenu za opuštanje.

Blagdanske dekoracije i topla atmosfera čine ovo mjesto sve omiljenijim kafićem u kojemu je pravi užitak provoditi hladne zimske dane. Orašar, crvene i zelene božićne dekoracije, lampice, božićni mirisi i božićno drvce okićeno kao u najelegantnijem domu, pretvaraju vrijeme u ovom zagrebačkom cosy kafiću u magiju. Ovdje se doslovno ostvaruje san o savršenim blagdanima.

Ponekad je sve što nam treba upravo malo smirene atmosfere na mjestu koje čini da se osjećamo kao kod kuće. A Greenery to postiže s tolikom lakoćom i s tako puno stila.

Greenery Procaffe ima atmosferu koja popravlja raspoloženje

Kada temperature padnu i spusti se živa u termometru najviše od svega volimo se ušušukati u ugodan naslonjač uz šalicu toplog napitka. Pritom ambijentalna glazba i ugodan razgovor uz osmijeh s dragim ljudima u trenutku popravi dan i sivilo oboji vedrim tonovima. Sve to pronaći ćete u Greeneryju, a tome u prilog idu i prefina pića koja se mogu kušati na ovom mjestu.

Neodoljiva ponuda zimskih pića

Ovu zimu Greenery Procaffe kreativci u ponudu su dodali kuhani gin, whiskey, rum te kuhano vino, a gosti najvise uživaju u finoj vrućoj čokoladi. Standarno dobra kava se uređuje božićnim i zimskim motivima, što je i dalje veliki Instagram hit.

Stoga, ukoliko ste u potrazi za savršenom scenografijom za svoje božićno izdanje Instagram contenta, ovdje ćete zasigurno pronaći savršen kadar za ukrašavanje svog profila.

 

Foto: Marija Laća

0