Pretvorite svoj dom u pravu oazu uz ove hrvatske cvjetne brendove

Bilo da uređujete dom, tražite idealan poklon ili planirate vjenčanje, jedan od najvažnijih koraka je nabavka posebnog cvijeća. Prekrasni cvjetni aranžmani unijet će život u svaku prostoriju a ljeto je idealno vrijeme za biranje između različitih buketa jer je cvijeće u punom cvatu. Mi smo izdvojili nekoliko cvjetnih oaza iz kojih možete kupiti/naručiti cvijeće idealno za svaku prigodu.

Galerija Saša Šekoranja

U prekrasnom Dežmanovom prolazu, u strogom centru Zagreba, smješten je preslatki cvjetni studio dizajnera Saše Šekoranje. Prekrasni cvjetni aranžmani, buketi, dizajnirani s posebnim ukusom savršeno će se uklopiti i u vaš interijer. Saša, po struci akademski slikar i dizajner interijera, upravo u slaganju buketa i dizajniranju cvjetnih aranžmana ispoljava svu svoju kreativnost.

Foto: Instagram

TVOJE

Novi zagrebački concept store TVOJE smjestio se u Martićevoj, u samom srcu dizajnerske vreve. Organiziran je tako da okuplja radove najboljih svjetskih dizajnera, a svaki predmet unutar storea je na prodaju. Poseban šarm cijelom konceptu daju prekrasni cvjetni aranžmani, koje vlasnica poznata arhitektica Boška Bahtijarević, sama dizajnira. Bilo da kupujete jedan od njezinih jedinstvenih buketa i cvjetnih aranžmana na poklon ili za sebe, možete ih ponijeti u interesantnim vazama iz trgovine i tako u trenu podići izgled svakog doma ili ureda.

Foto: Sanja Tušek

Cvjetna galerija RL

Cvjetna galerija RL jedan je od onih prostora u koji s vremena na vrijeme volimo zaviriti i “namiriti dušu”. Predivno aranžirani cvjetni aranžmani djelo su Renate Lovrečić koja je svoju stručnost i ljubav prema cvijeću spojila u ovom brendu. Njezini buketi redoviti su domaćini mnogih svečanih prigoda i vjenčanja, a obilje cvijeća bijele boje njen su zaštitni znak. Cvjetna Galerija RL svoju je dugogodišnju tradiciju iz Oktogona nastavila u Ulici kneza Ljudevita Posavskog 25. gdje možete, kao i mi, redovito navratiti.

Foto: Rajna Raguž
0