U istarskom domu Saše Šekoranje vlada prava proljetna rapsodija

S obzirom na to da smo ovih dana puno vremena provodili kod kuće i bavili se uređenjem životnog prostora, inspiraciju smo tražili na mnogim mjestima. Instagram je svakako jedno od njih. Za oko nam je zapeo i profil hrvatskog umjetnika, dizajnera i cvjećara Saše Šekoranje. Predivni cvjetni aranžmani, unikatni pribor za jelo, vintage namještaj – sve su to elementi koji istarski dom našeg poznatog umjetnika čine toliko jedinstvenim, toplim i životnim, a upravo ondje Saša provodi dane izolacije i našu svakodnevicu vedri svojom kreativnošću, s Instagram fotografijama na svom profilu koje jedna za drugom oduzimaju dah.

Istarski dom Saše Šekoranje

Saša nas je u Zagrebu naviknuo na svoj šarmantni cvjetni prostor u Dežmanovom prolazu, skriven od vreve, koji romantično podsjeća na slične radnje u pariškim četvrtima.

No, osim predivnog ateljea, Saša je svoj nepogrešiv osjećaj za stil i profinjenost pokazao i pri uređenju svog istarskog doma u Svetom Lovreču. Predivna kamena istarska kuća, okružena prirodom, morskim zrakom i laganim proljetnim povjetarcem, predstavlja nam prozračne i svijetle prostorije, mnoštvo svježeg cvijeća i bijelih detalja, te posebnu ručno oslikanu keramiku. Ovih dana jednostavno ne možemo prestati pratiti njegov Instagram profil. Pogledajte fotografije u nastavku i iskusite s nama nepodnošljivu ljepotu postojanja u istarskom domu Saše Šekoranje.

Foto: Instagram

1